Göteborg – Häcken gratis stream 20/8

Derbydags när IFK Göteborg tar emot Häcken på hemmaplan. Här guidar vi dig till gratis live stream för matchen. Genom att ta del av nedan erbjudande ges du tillgång till en månads gratis stream hos C More.

Liga Stream Titta
IFK Göteborg - Häcken stream IFK Göteborg – Häcken stream
Fotboll / Allsvenskan
Se matchen här

Streama gratis

Derbyt mellan IFK Göteborg – Häcken sänds via live stream hos C More. Det är en betaltjänst och för att streama långsiktigt behöver man välja ett sportpaket och betala en månatlig abonnemangsavgift. Dock, vi kan gladeligen presentera ett erbjudande om gratis stream hos C More under en hel månad. Det enda du behöver göra är att följa nedan anvisning, som i sin tur ger dig tillgång till en rabattkod hos C More, innebärande en gratis premium-månad. På så vis kan du streama såväl IFK – Häcken, som alla övriga allsvenska matcher.

Följ IFK Göteborg – Häcken via gratis live stream

Det är ett på förhand högintressant möte vi har framför oss. Göteborg har under i stort sett hela säsongen varit i stor kris, där man haft spelare med utgående kontrakt, ekonomisk knipa, sparkad huvudtränare och allt därtill. Det har minst sagt varit turbulent, men efter tränarbytet har man helt klart gjort ett ordentligt lyft.

Man vann efter det mötet med Norrköping, men åkte tungt på en oturlig förlust i slutskedet mot Kalmar med 1-0. Vi var sedan framme vid mötet med AIK, som blev inställt tidigare under säsongen. Här imponerade man stort och visade på stark karaktär. AIK tog ledningen i fjärde minuten, men IFK Göteborg kom starkt tillbaka och kunde till sist vinna matchen med 2-1. Det här vittnar om att de siktar uppåt i tabellen, och med tanke på hur jämnt det är i Allsvenskan i år, så skall vi inte utesluta en topplacering för IFK.

Häcken är ett spelskickligt lag och rullar bollen fint sinsemellan. De är helt klart bäst på konstgräs och har haft stora bekymmer med att få till något vidare spel på riktigt gräs, framförallt när de möter bra klubbar som också är vana vid underlaget. Bättre resultat hade vi förväntat oss inför säsongen, men som nämnt ovan är ingenting kört ännu. De är inte många poäng ifrån toppen, och förbättrar de sitt spel en aning kommer de helt klart placera sig i minst i mitten av tabellen.

Leave a Comment