Göteborg – Norrköping live stream

Kan ett skakat IFK Göteborg återhämta sig mot ett formsvagt IFK Norrköping? Ta del av erbjudande om gratis live stream till matchen här. Följ samtliga allsvenska matcher via gratis live stream hos C More.

Liga Stream Titta
IFK Göteborg - IFK Norrköping stream Göteborg – Norrköping
Fotboll / Allsvenskan
Se matchen här

Streama gratis

Det är C More som tillhandahåller rättigheterna för Allsvenskan i Sverige och är således en betaltjänst. Just nu kan du ta del av ett erbjudande om gratis stream hos C More under en hel månad. Följ nedan steg för att streama Allsvenskan gratis.

Kan ett skakat Göteborg resa sig?

Det har nog inte undgått någon att IFK Göteborg haft en riktigt turbulent säsong hittills. Man har inte alls fått de resultat man önskat, och man har inte heller finansiella resurser att på kort sikt bygga upp något bättre än det man redan har. Man har gjort förändringar och försökt ordna upp situationen, men efter uteblivna resultat över tid valde man att sparka tränaren Jörgen Lennartsson och låta den assisterande tränaren ta över. Det såg länge ut att ge ny energi i truppen, som spelade bra fotboll hemma mot Örebro. Man hade en 2-0-ledning länge i matchen, men med två sena straffar för bortalaget spelade man ännu en oavgjord match, som summerades som ännu en misslyckad match. Man har potential till bättre resultat och det bör visa sig på resultatet inom kort, så länge man har kvar den befintliga truppen.

Norrköping har inte heller fått med sig de resultat man önskat på sistone. De inledde säsongen mycket bra och det såg ut att stå mellan just Norrköping och Malmö FF vad gäller guldstriden. Nu ligger Norrköping på en femte plats, vilket i sig är underkänt, men det är små marginaler i toppen och lyckas man vända den negativa trenden är man snart med i racet om topp tre igen.

Följ matchen mellan Göteborg – Norrköping via live stream

Det kommer sannolikt bli en underhållande match med mycket känslor. Båda lagen är desperata efter en vinst och frågan är nu vilket lag som är mentalt starka nog för att bärga en seger. Streama matchen live via C More. Ta del av erbjudandet om en månads gratis live stream för Allsvenskan. Här kan du kolla på matchen mellan Göteborg – Norrköping via live stream.

Leave a Comment