Gratis live stream Djokovic – Mannarino

Vill du streama mötet mellan Djokovic – Mannarino helt gratis på din dator, mobil eller surfplatta? Då har du kommit till rätt ställe. Just nu kan du ta del av helt kostnadsfri livestream för matchen mellan Djokovic – Mannarino, samt alla övriga matcher under Wimbledon 2017. Det börjar dra ihop sig i turneringen och vi är nu framme vid åttondelsfinalerna, varpå allvaret ökar ytterligare. Gratis live stream Djokovic – Mannarino här.

unibet_stor

Analys inför Djokovic – Mannarino

Vi såg länge en ohotad världsetta i Novak Djokovic. Han dominerade tennisscenen och det var få spelare som kunde mäta sig med hans extrema stabilitet genom samtliga matcher. Han var världsetta med många, många poängs marginal, men har på sistone tappat allt mer. Han rankas nu ”bara” som fyra (4) i världen och har alltså tappat flera placeringar på kort tid. De goda resultaten uteblir allt oftare och han förlorade exempelvis med hela 3-0 i set mot Theim under franska öppna, något som inte vore alls troligt för bara något år sedan. Han har själv sagt att han kämpar med motivationen, som har varit lite av ett spöke för honom på sistone. Vi skall å andra sidan komma ihåg att han självklart fortfarande är en utav de bästa i världen, om än inte just den bästa. Han kommer senast från en turneringsvinst i ATP Eastbourne, som var en bra förturnering inför Wimbledon. Kan han hålla i den goda formen även här?

Mannarino är rankad 51 i världen och besitter inte alls samma kvalitéer som Djokovic. Han ställdes mot Lopez i den första rundan av turneringen där Lopez sedermera gav upp på grund av skada. Därefter har han haft problem i de båda övriga matcherna, där han tappat två (2) set i båda två. Det skall på förhand vara en enkel match för Djokovic, men vi har sett stora skrällar förr. Streama matchen mellan Djokovic – Mannarino helt gratis hos Unibet.

För att streama matcher gratis hos Unibet behöver man bara följa anvisningen ovan, varpå man får tillgång till deras fulla streaming utbud. De har en live stream tjänst som är välutvecklad och innehåller mängder av sport på absolut högsta nivå. Här kan man streama Wimbledon gratis, vilket innefattar samtliga matcher från början till slut.

Leave a Comment