GRATIS STREAM: Djurgården – Hammarby 24/9

Som rubriken lyder – Gratis stream i derbyt mellan Djurgården – Hammarby. Ta del av erbjudandet och följ slutspurten av Allsvenskan 2017 här. Det är många poäng kvar att spela om – kan Djurgården utmana om guldet?

Liga Stream Titta
Djurgården - Hammarby stream Djurgården – Hammarby stream
Fotboll / Allsvenskan
Se matchen här

Streama gratis

Att vi kan förmedla ut gratis stream hos C More under 30 dagar, har vi spelbolaget Redbet att tacka för. De har ett samarbete tillsammans med C More, där alla nya kunder hos Redbet alltså har möjlighet att erhålla en hel månads gratis live stream. Detta innefattas av bland annat Superettan och Allsvenskan, där båda ligorna erbjuder hög dramatik i samtliga omgångar.

Djurgårdens sista chans för derby-vinst

Djurgården har inte varit lyckosamma vad gäller derby-vinster i år heller. Man har gjort en fantastisk säsong och ligger i skrivande stund på en andraplats i tabellen. De har fortfarande chans för guld, även om det är väldigt långt bort. Malmö leder serien med hela sju poäng ned till Djurgården, som självklart är för stort försprång för ett lag som Malmö att tappa.

Djurgården har trogna supportrar, som alla kräver en derby-vinst för att summera säsongen som riktigt lyckad. Även om man når Europa-platser, som är det huvudsakliga målet, så vill man till varje pris vinna ett derby. Djurgården anses ha råkat ut för ett så kallat derby-spöke, så nu är det upp till bevis om man kan visa på motsatsen.

Hammarby i bra form

Hammarby har inget direkt att spela för. Man bygger ett lag för nästa säsong, och man har kommit en bra bit på vägen. De spelar stundtals väldigt bra fotboll och har bevisat att man kan besegra i stort sett vilket lag som helst på en bra dag. Tyvärr, för Hammarbys del, så har man alldeles för många dåliga dagar. De kan vinna mot Djurgården ena matchen, för att förlora mot ett bottenlag i den andra. Det här innebär också deras placering i tabellen, som idag inte betyder särskilt mycket mer än förnyat kontrakt inför nästkommande säsong. Man besegrade senast IFK Göteborg på hemmaplan, kan detta vara en energi-injektion för derbyt?

Streama matchen gratis hos C More. Ta del av erbjudandet hos Redbet för att erhålla rabattkoden om 30 dagars fri sport, filmer och serier.

Leave a Comment