Gratis stream för Skellefteå – Växjö 28/9

Skellefteå har inlett säsongen något svajigt, medan Växjö har radat upp två raka vinster. Dagens möte är ett hett rivalmöte och du följer spänningen direkt via live stream på nätet. Just nu kan du ta del av gratis stream hos C More genom att följa nedan guide.

Liga Stream Titta
Skellefteå - Växjö stream Skellefteå – Växjö stream
Hockey / SHL
Se matchen här

Streama gratis

Vägen mot SM-guldet har börjat. Skellefteå har under flera år varit väldigt starka, men inte mäktat med att hålla sig på absolut toppnivå på sistone. Kan man svara upp för en ännu bättre säsong i år? Eller kan Växjö gå hela vägen för ytterligare ett guld? Samtliga matcher av SHL ser du hos streaming-tjänsten C More. Det är emellertid en betaltjänst, men vi kan nu redogöra för ett kostnadsfritt alternativ under 30 dagar. Detta genom spelbolaget Redbet, som har ett samarbete tillsammans med C More. Alla nya kunder hos Redbet kan just nu ta del av en rabattkod som innebär gratis live stream i hela 30 dagar! Passa på direkt – erbjudandet är tidsbegränsat.

Inför Skellefteå – Växjö

Skellefteå har inte inlett säsongen riktigt så starkt som man hade önskat. Man vann med uddamålet borta mot Karlskrona i premiären, som alltså inte var någon direkt övertygande seger. Matchen därpå fick man besök av rivalen Färjestad, där man förlorade med hela 5-2 och man stod för ytterligare en svag insats. Man behöver höja sig flera nivåer för att mäkta med de bättre lagen, som exempelvis Färjestad och Växjö. Nu ställs man mot de sistnämnda, som kommer in till dagens möte med en god form inledningsvis av säsongen.

Växjö har vunnit sina båda inledande matcher. Dock har man endast fått med sig fyra poäng av sex möjliga. Vinsterna har kommit mot bra motstånd, där man först vann hemma mot Brynäs, följt av en bortavinst mot Linköping. Detta är i sig två tunga segrar, även om det var på övertid. Sådana poäng, mot bra klubbar som Linköping och Brynäs, kan vara betydelsefulla när tabellen väl börjar ta form. Det indikerar inte minst på en god form inledningsvis av säsongen, som de sannolikt kommer försöka bygga vidare på borta mot Skellefteå.

Streama det heta mötet direkt på nätet. Följ ovan guide för att kunna titta på matchen helt utan kostnad. Det tar endast några minuter att slutföra, och du behöver inte oroa dig för några bindningstider eller dolda avgifter.

Leave a Comment