Gratis stream: IFK Göteborg – Djurgården 11/9

Hög rivalitet när IFK Göteborg tar emot Djurgården hemma i Götet. Två lag i god form, som jagar stenhårt för varje poäng. Nu kan du se matchen gratis hos C More. Notera att du även kan se samtliga matcher av Allsvenskan under en hel månad genom att följa nedan anvisning. Just nu erbjuder spelbolaget Redbet ett erbjudande till alla sina nya kunder.

Liga Stream Titta
IFK Göteborg - Djurgården stream IFK Göteborg – Djurgården stream
Fotboll / Allsvenskan
Se matchen här

Streama gratis

Med tanke på att det är C More som äger rättigheterna för att sända svensk toppfotboll i Sverige, så behöver man generellt också betala en abonnemangsavgift månatligen. C More är en renodlad tv/streaming-tjänst, vars huvudsyfte är att sälja abonnemang mot sina kunder och samtidigt erbjuda dem en högklassig upplevelse av sport. Nu kan man streama Allsvenskan och allt annat innehåll från C More’s utbud under hela 30 dagar. Detta görs tillsammans med spelbolaget Redbet. För att ta del av erbjudandet – klicka dig fram enligt nedan guide.

Försnack: IFK Göteborg – Djurgården

Göteborg är inne i en förhållande god form. De är obesegrade på deras fem senaste matcher (cupspel inkl.) och måste anses som OK med tanke på hur säsongen såg ut inledningsvis. Man hade stora bekymmer och fick inte spelet att fungera över huvudtaget. Stort missnöjde både i och kring klubben, som hade stora problem med att få ihop ekonomin. Nu ser det bättre ut på plan, just efter att man sparkat huvudtränaren Jörgen Lennartsson. De kanske inte når några framgångsrika resultat, men de kan åtminstone reparera skadorna från början av säsongen.

Djurgården går det desto bättre för. Man ligger nu tvåa i tabellen och jagar Malmö i toppen. Sannolikt kommer de inte gå hela vägen, då Malmö har ett allt för stort försprång. De kan dock kämpa hem en andraplats och spel ute i Europa. Som det ser ut nu är Djurgården helt klart ett av allsvenskans bästa lag och efter att man tog poäng borta mot AIK senast, så ser det lika bra ut nu som före matchen. Det hade varit riktigt jobbigt att förlora mot just AIK, som endast är en poäng bakom. Nu blickar man framåt och ser sina chanser som goda att besegra, eller åtminstone ta poäng, borta mot IFK Göteborg.

Det kommer bli en underhållande match, utan tvekan. Du ser matchen bäst på plats, men har du inte möjlighet till det så rekommenderar vi dig att ta del av ovan erbjudande. Detta ger dig fri tillgång till hela C More’s utbud, som innefattas av samtliga matcher av Allsvenskan.

Leave a Comment