Gratis stream: Hammarby – IFK Göteborg 20/9

Allsvenskan går mot sitt slut och tabellen börjar forma sig. Det är otroligt jämnt fortfarande och mycket kvar att spela om. Streama Hammarby – IFK Göteborg gratis här. Följ nedan anvisning för kostnadsfri stream hos C More under 30 dagar.

Liga Stream Titta
Hammarby - IFK Göteborg stream Hammarby – IFK Göteborg stream
Fotboll / Allsvenskan
Se matchen här

Streama gratis

Som bekant kostar det generellt pengar för att streama sport hos C More. Detta på grund av att de är en streaming-tjänst med höga kostnader för de rättigheter som förvärvats. Däremot har de nu inlett ett samarbete med spelbolaget Redbet, som i sin tur erbjuder en månads gratis stream hos C More. Detta innebär att man kan följa samtliga matcher av Allsvenskan, Superettan och mycket mer helt gratis under 30 dagar. Följ nedan guide för att ta del av erbjudandet.

Djurgården går för SM-guldet

IFK Göteborg har under sina två senaste matcher stött på patrull, igen. De såg ut att gå mot en allt bättre form, men när Djurgården kom på besök senast så fick man sin 37 matcher långa svit utan förlust på hemmaplan bruten. Matchen därpå gick inte mycket bättre, den heller. Jönköping Södra kom på besök och det var en match man bara skulle vinna till varje pris. J Södra lyckades tidigt spräcka nollan och ta ledningen, och det var först i den andra halvleken Göteborg kunde kvittera.

Det blev inte mer än så, utan matchen slutade 1-1 och alltså oavgjort. En poäng åt båda håll, en otroligt viktig poäng för bortalaget, och två förlorade poäng för hemmalaget.

Hammarby spelar för framgång på sikt

Hammarby har inget direkt att spela för. Man befinner sig i ett läge av tabellen där man varken kan nå någon direkt framgång, men man riskerar inte heller att åka ur. Nu spelar man helt enkelt för att bygga upp en stabil trupp på sikt. Tränaren har för avsikt att bygga en stabil trupp, något som nu börjar forma sig. Man är absolut inget dåligt lag i år, men man har mycket kvar för att ta sig till toppen av Allsvenskan.

Streama matchen mellan Hammarby – IFK Göteborg gratis genom att följa ovan anvisning. Det tar bara några minuter att slutföra, och varför inte passa på att ta del av Redbets grymma välkomstbonus. Passa på idag och njut av resterande del av Allsvenskan kostnadsfritt.

Leave a Comment