Gratis live stream J Södra – Elfsborg

Dags för derbykänsla när Jönköping Södra tar sig an Elfsborg på hemmaplan. Titta hit för att streama matchen gratis hos C More. Just nu kan du ta del av ett erbjudande om en gratis streaming-månad hos C More, som innebär att man kan följa samtliga matcher av Allsvenskan via live stream – helt kostnadsfritt.

Liga Stream Titta
J Södra - Elfsborg stream Jönköping Södra – Elfsborg stream
Fotboll / Allsvenskan
Se matchen här

Streama gratis

Vi söker ständigt efter det billigaste alternativet för live stream på nätet. I bästa fall redogör vi för gratis alternativ, men eftersom C More emellertid är en betaltjänst, så är det inte alltid att det går. Just nu erbjuds dock alla nya kunder hos Redbet också en månads gratis stream hos C More. Det enda man behöver göra är att följa nedan guide. Efter man gjort det erhåller man som beskrivs nedan en bonuskod som man aktiverar, därefter kan man streama Jönköpings Södra – Elfsborg gratis.

Följ matchen mellan J Södra – Elfsborg via gratis live stream

Mötet mellan Jönköping Södra och Elfsborg är en på förhand intressant match. Det är en match som betyder mycket för båda lagen, som verkligen behöver 3 poäng. För att streama matchen gratis behöver man alltså skapa ett konto hos Redbet. Därefter erhåller man en bonuskod som man direkt kan aktivera hos C More. Erbjudandet i sig är otroligt förmånligt, då ett abonnemang för en månad hos C More är förhållandevis dyrt. Det här innefattas inte av några dolda avgifter eller någon bindningstid. Vill man inte fortsätta efter en månad, är det bara att avsluta sitt abonnemang.

Kan Jönköping vända den usla trenden?

J Södra är just nu inne i en väldigt negativ trend. Faktum är att man endast vunnit en enda match på deras elva senaste. Det räcker inte om man vill säkra nytt allsvenskt kontrakt inför nästkommande säsong, men ännu är man på säker mark, dock med små marginaler. Man har två poäng ned till nedflyttningsstrecket, men det är ingenting att förlita sig på. Man behöver omedelbart studsa tillbaka och börja ta poäng. Att göra detta mot Elfsborg är kanske inte den enklaste uppgiften, men det är än dock ett motstånd de absolut kan mäkta med på hemmaplan.

Kan Elfsborg haka på i toppen?

Elfsborgs säsong inledde inte särskilt bra. Det var turbulent i klubben och det ryktades länge om att tränaren Haglund var på väg bort. Så blev inte fallet, utan han (och övriga i tränarstaben) lyckades komma ur den onda spiralen och har sedan dess gått väldigt bra. Just på grund av att det är en så otroligt jämn serie i år, så har man fortfarande goda möjligheter för att haka på i toppen av tabellen. Vid eventuell vinst ikväll är man inte många poäng ifrån, men att göra det mot ett starkt defensivt J Södra på Stadsparksvallen kommer inte bli enkelt.

Som sagt är det här ett väldigt viktigt möte för båda lagen. Tre poäng hem till Jönköping vore ett stort kliv för laget i bottenstriden, men likaså gäller för Elfsborg som vill försöka sig på en Europa-placering. Båda lagen kommer gå hårt för en seger, frågan är vilka som är starkast. Svaret får vi under fredagen och matchen följer du hos C More. Som nämnt ovan rekommenderar vi dig att ta del av erbjudandet om att se på matchen gratis via live stream enligt guiden.

Leave a Comment