Gratis stream: Malmö – Göteborg 27/8

Malmö FF vill utöka avståndet i toppen, medan IFK Göteborg jagar högre placeringar. Detta i kombination med hög rivalitet. Följ den spännande matchen via gratis live stream hos C More. Nedan finner du information om hur du går tillväga för att ta del av en hel månads gratis live stream hos C More. Inga dolda avgifter eller bindningstider, du bestämmer helt och hållet själv när du vill avsluta din prenumeration.

Liga Stream Titta
Malmö FF - IFK Göteborg stream Malmö FF – IFK Göteborg stream
Fotboll / Allsvenskan
Se matchen här

Streama gratis

Just för att C More äger rättigheterna för att sända samtliga allsvenska matcher i Sverige, så behöver man skapa ett konto hos C More, samt betala en abonnemangs-avgift månatligen. Det är inget konstigt i det, då de har en fantastisk streaming-tjänst, med väldigt bra utbud. Dock, så finns det just nu ett erbjudande som ger dig en hel månad gratis! Det är inte begränsat till Allsvenskan eller en specifik match, utan du kan helt och hållet själv välja vilken liga, match, serie eller film du vill kolla på – helt kostnadsfritt. Detta erbjudande är väldigt förmånligt och sparar dig upp till 399 kr varför vi rekommenderar alla nya kunder hos Redbet att följa nedan guide.

Kan IFK Göteborg ta sig uppåt i tabellen?

Det är ingen nyhet att IFK Göteborg har varit i en turbulent miljö under stor del av säsongen. Man fick inte med sig några önskvärda resultat alls, samtidigt som ekonomin i klubben varit starkt hotad. Åtgärden blev att man sparkade huvudtränaren Jörgen Lennartsson och lät den assisterande tränaren att ta över. Det har absolut inte blivit sämre, utan snarare tvärtom. Man har tagit sig några steg uppåt i tabellen och detta på grund av att de spelar betydligt bättre fotboll. De har just nu 29 poäng och ligger på en sjunde plats, men med tanke på hur jämn allsvenskan är i år, så är möjligheterna för högre placering goda om de fortsätter spela bra fotboll.

Malmö FF blev skakade av skräll-förlusten borta mot AFC Eskilstuna senast. Man förlorade med hela 3-1 mot tabelljumbon, som självklart inte var godkänt för Allsvenskans kanske bästa lag. Man har förvisso en komfortabel ledning i toppen och är inte hotade på grund av förlusten, men det är oroväckande i sig att man viker ned sig på ett sådant sätt i detta skede av säsongen. De behöver definitivt en vinst mot Göteborg för att stärka sitt självförtroende och visa sina supportrar att de inte trappar ned på grund av den stora ledningen. Man har ett försprång med hela tio poäng ned till Djurgården, men som alla vet så kan allting hända i fotbollen.

Hur streamar jag Malmö FF – IFK Göteborg gratis?

Generellt går det inte att streama Allsvenskan gratis, utan man behöver betala en prenumerations-avgift hos C More. Nu erbjuder dock Redbet, i samarbete med C More, en gratis-månad för live stream på nätet. Hela utbudet hos C More innefattas av erbjudandet och man kan således följa alla matcher av Allsvenskan under 30 dagar. Därefter väljer du själv om du vill fortsätta med din prenumeration eller inte. Du behöver alltså inte oroa dig för några dolda avgifter eller någon fast bindningstid.

Leave a Comment