Gratis stream: Slutspel i CHL 31/10

Vi har nu kommit till slutspelet av CHL. Det är nu det gäller för samtliga lag. Vi har fortfarande hopp om svenskt guld. Följ spänningen direkt via live stream i din dator, mobil eller surfplatta. Hos LeoVegas hittar du stream för CHL och mängder av övrig sport i världsklass.

Liga Stream Titta
Frölunda - Klagenfurt stream CHL Slutspel stream
Hockey / Europa
Se matcherna här
LeoVegas stream
Streama gratis

LeoVegas är ett ständigt växande spelbolag och har gjort ett fantastiskt jobb i att göra sina kunder nöjda. Det gör dem bäst genom att erbjuda bra tjänster, däribland gratis live stream. Du kan alltså streama samtliga matcher av CHL helt kostnadsfritt. Det enda du behöver göra är att skapa ett konto (om du inte redan har ett), samt se till att du har pengar på kontot vid streaming-tillfället. Notera att det räcker med endast en enda krona för att vara berättigad över 30 000 events årligen via gratis live stream.

leo-stor2

Gratis live stream för slutspelet av CHL

Som nämnt ovan erbjuder LeoVegas gratis live stream för mängder av sport på nätet. Nu kan du alltså streama hockey-turneringen CHL. Vi har fortsatt fyra svensklag kvar i turneringen, som är Växjö, Malmö, Brynäs och Frölunda. Vill du se dem lyckas och följa spänningen i direktsändning? Då är LeoVegas sajten för dig.

Vi har Frölunda, Växjö och Malmö, som visat god form i SHL på sistone. Det är just Brynäs som haft en väldigt tung säsong inledningsvis, men som också börjar få ordning på sitt spel. Man har gjort ett tränarbyte redan, vilket indikerar på att man behövde göra en drastisk förändring omedelbart.

Totalt sett har samtliga svensklag chans att gå hela vägen, men nu är frågan om nerver kan ställa till problem, eller om de mäktar med trycket.

Vilka lag kan man streama i CHL?

De CHL matcher som sänds den 31 okt är följande:

Salzburg – Växjö 

Adler Mannheim – Brynäs

Liberec – Frölunda

Leave a Comment