DERBY: Hammarby – AIK Gratis stream 10/9

Det är åter dags för Stockholmsderby. Hammarby tar emot AIK i en match som förväntas bli en av årets mest sedda på plats. Streama matchen gratis via ett erbjudande från Redbet tillsammans med streaming-bolaget C More. Gratis stream under 30 dagar – passa på!

Liga Stream Titta
Hammarby - AIK stream Hammarby – AIK stream
Fotboll / Allsvenskan
Se matchen här

Streama gratis

C More tillhandahåller rättigheterna för Allsvenskan i Sverige. De äger alltså rätten till att sända hela deras utbud på det sätt de vill, så länge priserna är marknadsmässiga. Eftersom de är en renodlad streaming-tjänst (och tv-tjänst), så tar de alltså betalt för deras sändningar. Likaså när det kommer till Allsvenskan och Superettan. Det enda lagliga alternativet är att betala en månatlig avgift hos C More, men nu kan vi gladeligen meddela att du kan ta del av 30 dagars kostnadsfri stream hos streaming-bolaget. Följ nedan instruktioner:

Inför derbyt mellan Hammarby – AIK

 

Det var inte länge sedan vi fick se derbyt mellan AIK och Djurgården. Matchen därpå (för AIKs del) så är det alltså dags för derby igen. Denna gången mot Hammarby. AIK spelade senast oavgjort hemma mot Djurgården i en match som blev 1-1. Man var inte riktigt nöjda med resultatet, som för båda lagen lämnade mer att önska. Det fanns chanser åt båda håll, och efter man summerat matchen var det ett rättvist resultat.

AIK jagar i toppen och ligger fortsatt på en tredjeplats, en poäng bakom Djurgården. Man behöver verkligen en vinst här, eller i värsta fall en poäng, för att haka på ordentligt. De har inte längre saken i egna händer, vilket innebär att de behöver sätta press på Djurgården genom att vinna de omgångar där de utgår först i tur.

Hammarby blandar och ger. Så har det sett ut under i princip hela säsongen. Man vinner mot bra lag, men tappar viktiga poäng mot de sämre. Senast spelade man oavgjort i en mållös match mot AFC Eskilstuna. Det var ett resultat man inte alls var nöjda med, men skadan är skedd och man behöver blicka framåt. Derbymatcher som dessa brukar Hammarby njuta av. Framförallt på hemmaplan. Senaste derbyt mot Djurgården gjorde man en dålig halvlek och låg under med 1-0, för att sedan komma ut och dominera i andra. Matchen slutade 3-1 och man visade återigen prov på ett bra spel när pressen är som högst.

Matchen är väldigt öppen och kan sluta med vinst åt båda håll. En match av derbykaraktär brukar generellt bli en jämn tillställning, som också är troligt i denna matchen. Vi hoppas på hög underhållning både på plan och från läktarhåll, även via live stream. Följ matchen hos C More gratis, samt alla övriga allsvenska matcher under en hel månad.

Leave a Comment