Hockey live stream: SHL Omgång 16

Är du intresserad av Sveriges bästa hockeyliga SHL? Då har du kommit rätt. Här redogör vi för hur du går tillväga för att streama samtliga matcher av SHL. Vi har nu kommit till den 16:e omgången – följ resterande del av SHL säsongen via live stream.

Liga Stream Titta
SHL Omgång 15 stream SHL Omgång 16 stream
Hockey / SHL
Se matchen här  

Streama

SHL är som bekant Sveriges högsta och bästa hockeyliga. Det bjuds alltid på spännande matcher i samtliga omgångar, vilket gör live stream till ett ypperligt alternativ för att kunna följa alla händelser. Det är självklart alltid bäst att vara på plats för att se matcherna, men går inte det så är det inte hela världen. Genom att skapa ett konto hos C More och sedan välja det paket eller den match som passar dig bäst, så får du alltså tillgång till stream för samtliga SHL-matcher under hela säsongen.

Så här gör du för att skapa ett konto och få tillgång till alla SHL-matcher.

Rivalmöte mellan Frölunda – Skellefteå

I den 16:e omgången är det kanske hetaste mötet mellan Frölunda och Skellefteå. Det är två lag som inledningsvis hade det kämpigt, men som båda verkar hitta vägar mot en bättre form. Det är två lag som har ambition att vara med i toppstriden av tabellen, så vem som går vinnare ur den här fighten är väldigt ovisst att säga, men ack så viktiga poäng för båda lagen. Se på Frölunda – Skellefteå via live stream hos C More.

Övriga matcher som sänds är följande:

Karlskrona – Örebro

Linköping – Brynäs

Luleå – HV71

Mora – Malmö

Det är alltså en torsdag fullspäckad med härliga hockey-matcher. Skapa ett konto redan idag hos C More och följ ditt favoritlag mot slutspelet!

Leave a Comment