Roma – PSG gratis streaming, ICC 20/7

Under natten till torsdagen den 20/7 02:00 är det dags för Roma och PSG att gå in i turneringen International Champions Cup. Hos oss hittar du gratis stream till matchen.

Liga Stream Titta
International Champions Cup stream Roma – PSG
Fotboll / ICC
Se matchen här
Unibet stream
Streama gratis

Följ steg för steg-guiden här under för att gratis streaming till Roma – PSG:

unibet_stor
Inför Roma – PSG i ICC

Matchen mellan Roma och PSG är den tredje matchen i International Champions Cup. I de två första matcherna har Dortmund slagit Milan med 3-1 och tidigare under onsdagen slog Arsenal något förvånande Bayern München på straffar.

När italienska Roma ställs mot den franska giganten Paris SG har vi ett stormöte att se fram emot, även om lagen just nu spelar försäsong och turneringen som sådan är tämligen prestigelös. Matchen ska dock spelas och lagen kommer ställa upp med stjärnspäckade lag vilket gör matchen intressant oavsett. Det är kanske ingen vågad gissning att det kan bli flera mål i matchen vilket såklart är kul för oss som gillar fartfylld fotboll.

Streama gratis Roma – PSG International Championship Cup

För att streama matchen mellan Roma och PSG gratis följer du anvisningen här ovanför. På Unibet TV kan du nämligen streama alla matcher från denna turnering gratis utan att någon avgift tas ut för att du ska kunna se matcherna. Om så önskas erbjuder Unibet även nya registrerade kunder en insättningsbonus på 200 % upp till 1 000 kr (gör en insättning på 500 kr, få 1 500 kr att spela för) eller 500 % upp till 500 kr (sätt in 100 kr, få 500 kr totalt att spela för). Välj den bonus som i så fall passar dig bäst. Kanske är du sugen på att utnyttja detta fina bonuserbjudande vid sidan av när du streamar matchen mellan Roma och PSG?

Leave a Comment