IFK Göteborg – AIK: Live stream

Stormatch när AIK lämnar Stockholm för bortamötet med IFK Göteborg den 10 augusti 19:00. Se matchen gratis via live stream – info om hur du går tillväga följer här nedan:

Liga Stream Titta
IFK Göteborg - AIK stream IFK Göteborg – AIK stream
Fotboll / Allsvenskan
Se matchen här

Streama gratis

Matchen mellan IFK Göteborg och AIK ser du genom live stream hos C More. Som många vet kostar ett sportabonnemang vanligtvis en månatlig avgift hos CMore. Tillsammans med spelbolaget redbet erbjuds emellertid just nu alla som ej har ett aktivt konto hos C More ett gratis premiumabonnemang under en månad vilket gör att du kan se matchen mellan Göteborg och AIK samt alla andra matcher från Allsvenskan under en månad utan kostnad genom live stream. Följ stegen och länkarna nedan:

Streama stormatchen mellan Göteborg – AIK gratis

Matchen mellan dessa storlag skulle som bekant gå av stapeln redan i höstas men blev inställd med anledning av en spelskandal. Sedan dess har lagen därmed haft en match mindre spelad är de andra lagen i Allsvenskan men nu är det dags att komma ikapp. Historiskt finns en stor prestige i detta möte och torsdagens möte är inte annorlunda – vi förväntar oss en toppmatch som du kan streama gratis genom live stream om du går igenom steg för steg-guiden ovanför.

AIK – enda kvarvarande utmanaren till Malmö FF

Efter förlust mot Kalmar FF i förrförra Allsvenska omgången och uttåget ur Europa League studsade AIK tillbaka i helgens bortamöte med Sirus, och det med besked. Nygamla spelaren Obasi såg riktigt, riktigt het ut och tillsammans med Stefanelli som också gjorde mål i matchen mot Sirius har man nu ett riktigt vasst anfallspar. Lägg därtill Henok Goitom och AIK har ett av Allsvenskans absolut bästa anfall på pappret den här hösten.

AIK ligger för närvarande 12 poäng bakom Malmö FF vilket vid seger i denna matchen alltså kan minskas till 9 poäng. Vinst krävs garanterat i denna matchen för att man ska kunna haka på Malmö, även om det även vid vist ser otroligt tufft att man ska kunna utmana Malmö om guldet efter 30 omgångar.

Krisen över i IFK Göteborg?

Efter att Jörgen Lennartsson sparkades fick IFK Göteborg en välbehövlig injektion och slog bland annat IFK Göteborg. I senaste matchen åkte man dock på en mycket tung förlust där man förlorade borta mot Kalmar FF efter ett sent mål av Elm. Kalmar har förvisso nu tre raka segrar men förlusten talar nog för att IFK Göteborg fortfarande är inne i något av en kris. Lägg till detta mycket tuffa möte med AIK och en eventuell förlust här så kommer nog det uttalade missnöjet fortsätta i storklubben.

Matchen har alla förutsättningar för att bli en väldigt underhållande tillställning. Kan du inte vara på plats på gamla ullevi upplever du bäst matchen genom streaming på nätet.

Leave a Comment