IFK Göteborg – Sirius gratis stream 29/9

IFK Göteborg – Sirius. Två formsvaga lag, där Göteborg verkligen är desperata efter framgång. Följ matchen direkt via gratis live stream hos C More. Just nu erbjuder Redbet en gratis månad hos streaming-tjänsten – passa på redan idag!

Liga Stream Titta
IFK Göteborg - Sirius stream IFK Göteborg – Sirius stream
Fotboll / Allsvenskan
Se matchen här

Streama gratis

C More äger rättigheterna för att sända såväl Allsvenskan som Superettan i Sverige. Det finns därmed inget annat lagligt alternativ för att kolla på dessa matcher, och det kostar pengar. Dock, så kan vi nu förmedla ett erbjudande om en hel månad gratis stream hos just C More. Detta efter att Redbet och streaming-tjänsten inlett ett samarbete. Alla nya kunder hos Redbet kan därmed få en rabattkod om 30 dagars fri stream.

IFK Göteborg i ingenmansland

IFK Göteborg hade en riktigt tuff inledning av säsongen. Man fick inte med sig några önskvärda resultat alls, vilket ledde till att man sparkade huvudtränaren Jörgen Lennartsson. Den dåvarande assisterande tränaren tog över, och leder laget än idag. Laget fick en injektion på kort sikt, men har nu börjat dala återigen. Man kommer in till matchen mot Sirius med fyra matcher utan vinst, där två av dem är oavgjorda och alltså två förluster. Det är alldeles för dåligt resultat för en klubb som IFK Göteborg, men de är i en stor kris både vad gäller spelartrupp och ekonomi.

Sirius inledde säsongen desto bättre gentemot IFK Göteborg. Man hängde länge med i toppen, men har på sistone tappat rejält. De spelar ingen bra fotboll alls, men det är inte särskilt förvånande att en svacka kommer, med tanke på att de är nykomlingar för säsongen. De har gjort en imponerande säsong hittills i sin helhet, men är idag inget lag som har något med toppstriden att göra.

Kolla på IFK Göteborg – Sirius kostnadsfritt

 

För dig som inte kan vara på plats i Göteborg, så rekommenderar vi att följa matchen direkt via live stream. Det här gör du hos C More, och som ovan guide lyder, så kan du nu ta del av en månads fri stream. Det innefattas av hela deras utbud och alltså inte bara Allsvenskan och Superettan.

Leave a Comment