IK Frej – Trelleborg live stream 27/10

IK Frej – Trelleborg via live stream. Kan Trelleborg ta tre poäng och utmana Dalkurd om andraplatsen? Följ dramatiken i de sista omgångarna av Superettan. Det är fortfarande väldigt öppet och mycket kan ske, blir det Trelleborg eller Dalkurd som nyper sista platsen för direkt uppflyttning?

Liga Stream Titta
IK Frej - Trelleborg stream IK Frej – Trelleborg stream
Fotboll / Superettan
Se matchen här  

Streama

Är du intresserad av fotboll och Superettan? Då är C More alternativet för dig. Det enda du behöver göra är att registrera ett konto hos streaming-tjänsten och sedan välja det paket som passar dig bäst. Hos C More hittar du ett otroligt brett utbud, med de bästa sporterna och ligorna i Sverige. De äger rättigheterna för Superettan, Allsvenskan, SHL och Hockeyallsvenskan, som ju är de största ligorna i Sverige.

Så här gör du för att skapa ett konto och få tillgång till alla matcher från Superettan.

Inför matchen: IK Frej – Trelleborg

IK Frej kommer sannolikt att behöva spela negativt kval från Superettan. Det har inte alls varit en önskvärd säsong för klubben, som hittills tagit 28 poäng totalt. Det räcker inte till och man behöver nu fokusera på att hitta ett lämpligt spel för ett kval. Allt kan hända och man har självklart chans att hålla sig kvar, men än är man inte på säker mark, utan kan fortfarande tappa poäng och åka direkt ned.

Trelleborg går det desto bättre för. Man ligger just nu trea i tabellen med två omgångar kvar att spela. Dagens match mot IK Frej kommer därför bli otroligt viktig, då man jagar Dalkurd som ligger tvåa i tabellen. Man har 50 inspelade poäng, mot Dalkurds 54. Notera även att Trelleborg – Dalkurd spelas i den sista omgången av Superettan, samt att Dalkurd har match mot självaste Brommapojkarna i nästkommande omgång. Det råder hög dramatik i slutspurten. Missa inga sekvenser – skapa ett konto hos C More.

 

 

Leave a Comment