J Södra – Norrköping, gratis stream 10/9

Efter 21 spelade omgångar ligger nu Jönköping Södra under nedflyttningsstrecket. Norrköping jagar i toppen. Streama matchen live här. Ta del av erbjudande om gratis live stream hos C More under en hel månad.

Liga Stream Titta
Jönköping - Norrköping stream Jönköping Södra – Norrköping stream
Fotboll / Allsvenskan
Se matchen här

Streama gratis

När ett bolag har förhandlat sig till rättigheterna för en specifik liga, så har de rätt i att förmedla detta till sina kunder på sitt sätt. C More äger alltså rättigheterna för Allsvenskan, och väljer att sälja detta via abonnemang på deras sajt. För att kunna sända högkvalitativ sport till svenska folket, så behöver de ta betalt genom en månatlig avgift för detta, för vi skall komma ihåg att det är dyrt med tv-rättigheter. C More har nu ett samarbete med spelbolaget Redbet, där de ger ut en gratis månads streaming till alla nya kunder hos spelbolaget. Så här gör du:

Kan Jönköping Södra vända den negativa trenden?

J Södra är till vardags ett stabilt och bra defensivt lag. De har inte sett hotade ut vad gäller nedflyttning tidigare, men efter en lång svacka så har man nu hamnat under strecket. Det är illavarslande för klubben som precis börjat etablera sig i Allsvenskan. De är av förklarliga skäl inget topplag, och kommer inte vara på många år, men de är definitivt bra nog för att klara av förnyat kontrakt inför nästkommande säsong. De behöver höja sig flera nivåer nu, raktigenom hela startelvan. Målproduktionen behöver ökas, samtidigt som deras defensiva grund behöver återhämta sig illa kvickt.

Vad gäller IFK Norrköping så är läget oklart. De har blandat och gett under säsongen, men än dock inte halkat efter allt för mycket. De var länge i toppen och såg ut att kunna utmana Malmö om guldet, men de tappade momentum och har då också tappat flera placeringar. Man ligger på en sjätte plats nu, vilket inte alls är godkänt med tanke på deras framgångar de senaste åren. De har poäng nog för att fortfarande kunna utmana i toppen, men de behöver omedelbart börja rada upp övertygande vinster, för snart är det för många lag att ta sig förbi.

 

Streama Allsvenskan gratis hos C More under en hel månad. Följ ovan guide och börja streama redan idag. Erbjudandet är tidsbegränsat och kommer inom kort att försvinna.

Leave a Comment