Gratis live stream J Södra – Hammarby

Hammarby gästar under lördagen småländska Jönköping Södra på Stadsparksvallen. Här hittar du gratis live stream till matchen när Bajen ska försöka sig på att haka på topplagen i Allsvenskan.

Liga Stream Titta
Jönköping - Hammarby stream Jönköping – Hammarby stream
Fotboll / Allsvenskan
Se matchen här

Streama gratis

Matchen visas på CMore vilket kräver att du har ett premiumkonto som inkluderar deras sportpaket. Om du följer nedanstående guide får du ett gratis C More premium-paket under en månad, vilket möjliggör att du kan streama matchen gratis och alla andra allsvenska matcher.

Inför J Södra – Hammarby

Jönköping är svårslaget hemma på sin charmiga arena vilket visat sig under såväl denna som förra säsongen. Även om man har haft en något sämre period de senaste matcherna än tidigare i våras kommer det troligtvis bli en tuff match för Bajen.

Hammarby har verkligen något spännande på gång och med sina två nya danskar ser truppen bättre ut än på länge. Lägg där till att Johan Wiland blir spelklar till denna matchen så har man även fått en helt annan trygghet bakåt än med ”Ögat” som stått för ett antal tavlor under säsongen.

Vårens möte lagen emellan slutade 2-2 efter en händelserik historia med bland annat utvisning för stockholmarna vilka dock lyckades kvittera till slutresultatet på övertid. Vi håller tummarna för en lika spännande match under helgens match i Jönköping som du med fördel kan titta på live genom live stream om du inte har möjlighet att vara på plats.

Streama Jönköping – Hammarby 28 juli 2017:

Genom att följa vår guiden här ovanför kan du alltså streama matchen mellan Jönköping och Hammarby live på nätet genom livestreaming gratis. Detta genom att ta del av det fina erbjudande som listas ovan, där du alltså även kan få ett gratisspel på 200 kr inför denna allsvenska omgång.

Leave a Comment