Kolla på AIK – Leksand på nätet

AIK och Leksand är två lag som vill ta sig tillbaka till SHL. Båda lagen har goda chanser att göra det, sett till respektive trupp. Följ matchen via valfri enhet på nätet. Missa inga höjdpunkter eller sekvenser – skaffa konto hos C More

Liga Stream Titta
AIK - Leksand stream AIK – Leksand stream
Hockey / Hockeyallsvenskan
Se matchen här  

Streama

Om du vill kolla på matchen mellan AIK – Leksand på nätet så är C More alternativet för dig. Du behöver bara skapa ett konto och välja den match eller det paket som önskas. Du får då direkt tillgång till att kolla på AIK – Leksand via valfri enhet. Du kan välja mellan att kolla på din dator, mobil, surfplatta eller TV. Tillgängligheten har aldrig varit bättre – streama matcher vart du vill, när du vill.

Så här gör du för att skapa ett konto och få tillgång till alla matcher från Hockeyallsvenskan

Live stream AIK – Leksand

AIK och Leksand befinner sig båda i toppen av tabellen. De har inte riktigt nått hela vägen, utan de har en bit kvar till den absoluta toppen. Tydligt är dock att båda lagen strävar efter att ta sig dit, och sedermera också ta sig upp till hockeyns finrum – SHL. Matchen innebär att det är tre otroligt viktiga poäng, så vi har utan tvekan ett intressant möte framför oss. Streama matchen hos C More genom att följa ovan guide.

Leave a Comment