Kolla på HV71 – Karlskrona gratis 26/9

HV71 har inlett säsongen bra, medan Karlskrona har gått poänglösa i de två inledande matcherna. Följ mötet mellan HV71 – Karlskrona gratis genom att ta del av nedan erbjudande. Det är tidsbegränsat, så passa på redan idag!

Liga Stream Titta
HV71 - Karlskrona stream Hv71 – Karlskrona stream
Hockey / SHL
Se matchen här

Streama gratis

SHL är den högsta hockeyligan i Sverige. Det är alltså där de bästa lagen gör upp i spännande och dramatiska matcher, varje omgång. Nu kan du dessutom följa samtliga matcher helt kostnadsfritt under 30 dagar hos C More. Detta efter att spelbolaget Redbet och C More inlett ett samarbete, som gäller att alla nya kunder hos Redbet kan erhålla en rabattkod som innebär en månads fri stream.

Kan HV71 vinna guldet i år igen?

HV71 vann som bekant guldet i fjol. Detta efter en otroligt spännande matchserie mot Brynäs, som föll på målsnöret. Det var hemma i Kinnarps Arena som HV71 kunde avgöra i förlängning, i den sjunde och direkt avgörande matchen. Dramatiken var olidlig, och därefter var glädjen densamma hos Jönköpings-laget. Nu siktar man mot ytterligare ett guld, men kan det räcka hela vägen i år? Enligt de flesta experter kommer de inte klara av att mäkta med en lika stark säsong i år igen. Man har spelat knackigt under försäsongen, men har kommit igång nu när serien väl kommit igång. Två raka vinster innebär sex viktiga poäng.

Karlskrona har inte inlett säsongen särskilt bra. Det har bara gått två omgångar, men det ser inte alls bra ut inledningsvis. De är en mindre klubb och har också mindre resurser. Man var riktigt illa ute under första året i SHL. Året därpå gjorde man en strålande insats under första halvan av säsongen, där man kunde säkra nytt kontrakt redan då.

Kan HV71 vinna en tredje raka, eller kan Karlskrona få med sig sina första poäng? Följ matchen live hos C More helt gratis. Det enda du behöver göra är att följa guiden ovan, varpå du erhåller en rabattkod om gratis stream i 30 dagar hos streaming-tjänsten C More.

Leave a Comment