Matchdags SHL: Kolla på Rögle – Frölunda

Ett möte mellan två lag som inlett säsongen svagt. Frölunda som på förhand var tippade att komma i topp, har inte kommit upp i nivå. Streama matchen mellan Rögle – Frölunda direkt via valfri enhet. Följ nedan anvisning för att få tillgång till live strema för SHL.

Liga Stream Titta
Rögle - Frölunda stream Rögle – Frölunda stream
Hockey / SHL
Se matchen här  

Streama

Både Rögle och Frölunda är desperata efter poäng. Rögle kämpar i den absoluta botten, medan Frölunda behöver skärpa till sig för att ha chans att ta sig närmare toppen. Det utlovas heta känslor i mötet, där tre poäng är otroligt viktigt. Följ Rögle – Frölunda via live stream hos C More. Genom att följa nedan steg får du tillgång till live stream för SHL hos streaming-tjänsten. Alla matcher under säsongen sänds i direktsändning i högupplöst kvalité.

Så här gör du för att skapa ett konto och få tillgång till alla SHL-matcher.

Kan Rögle vända den negativa trenden?

Rögles säsong hittills har varit miserabel på många sätt. Man har funnits i botten av tabellen i stort sett hela säsongen, men nu kanske man ser ljuset i tunneln. Man har gjort sig av med tidigare huvudtränaren och gjort en förändring på flera fronter i ledarstaben. Bröderna Chris och Cam Abbott har kommit till klubben, som sportchef respektive huvudtränare. Matchen efter den nya tränaren presenterades, så vann man också stort hemma mot Örebro. Kan detta kanske vara början på en positiv trend?

Frölunda spelar stundtals bra hockey, men alldeles för ofta är saknar man kontinuitet i sitt spel. Nu kommer det bli otroligt kämpigt, och att nå sitt mål i den absoluta toppen är i stort sett uteslutet redan nu.

Leave a Comment