Live odds – vilka spelbolag erbjuder live odds?

Live odds ger dig möjlighet att spela och betta på en match medan matchen pågår. Att spela på live odds innebär både ökad spänning och framför allt att du har möjlighet att lägga ditt spel utifrån hur en match utvecklas. Live odds finns för de flesta sporter, alltifrån fotboll och ishockey till snooker och e-sport.

Vilka spelbolag erbjuder live odds?

I stort sett alla spelbolag erbjuder live odds i en eller annan form. Dock kan utbudet av live odds variera en del mellan olika bettingsajter. Vissa sajter kan ha flera hundra olika spelalternativ för live odds per match medan det hos andra sajter kanske det bara ett finns ett fåtal spelalternativ. Ett bra tips om man vill ha tillgång till mycket live odds är att välja någon av de större svenska bettingsajterna som har ett stort utbud av detta.

Live odds går att hitta för de flesta sporter, men som med så mycket annat är fotboll den sport där man hittar det överlägset största utbudet av livespel. När det kommer till live odds fotboll finns som regel många olika spelalternativ, vilket vi strax kommer att gå in lite närmare på.

Live odds – Spelmarknader

Vad finns det då för olika live odds att tillgå?

Mycket av det som går att betta på före match går även att spela på under matchens gång. Ibland kan antalet tillgängliga spelalternativ eller marknader live vara nästan lika många som innan en match börjar.

För matcher i till exempel Premier League är det inte ovanligt med flera hundra live-marknader för en enskild match. Då kan det till exempel gå att spela på huruvida det kommer att bli mål de kommande tio minuter eller vilket lag som får nästa hörna.

Räkna med många marknader för live odds i samband med sommarens EM-slutspel som inleds 11 juni med öppningsmatchen mellan Turkiet och Italien. Tre dagar senare, måndag den 14 juni, spelar Sverige sin första EM-match mot Spanien i Bilbao.

En del bettingsajter har också olika typer av live-funktioner där det går att se vad som händer i matchen och samtidigt få kontinuerligt uppdaterad statistik och liknande.

Live odds och live streaming

Förutom live odds erbjuder en hel del spelbolag även live streaming, som går lite hand i hand med varandra. När man spelar på live odds är det alltid en fördel om man samtidigt kan se den match man bettar på för att följa utvecklingen och på så sätt kunna lägga mer genomtänkta spel. Live streaming gör helt enkelt att man kan få ut mer av de möjligheter som live odds erbjuder.

På sidor som Odds.se finns live streaming-guider där det går att se vilka bettingsajter som erbjuder live streaming. Här hittar du också information om vilka sajter som streamar vilka sporter och vilka ligor. På Odds.se finns även guider där du kan läsa hur du går till väga för att streama till exempel fotboll hos olika spelbolag.

En del bettingsajter har ett riktigt bra streaming-utbud där du kan streama stora fotbollsligor som La Liga, Serie A och Bundesliga med mera.

Leave a Comment