Live stream för AIK – Timrå

Toppmöte mellan AIK och Timrå. Två lag som försöker ta sig upp i SHL. Häng med i matchens utveckling via live stream. Missa inga sekvenser och händelser under matchen, skaffa ett konto hos C More redan idag!

Liga Stream Titta
AIK - Timrå stream AIK – Timrå stream
Hockey / Hockeyallsvenskan
Se matchen här  

Streama här

För dig som gilla hockey och Hockeyallsvenskan kommer garanterat vilja följa mötet mellan AIK – Timrå via live stream. Det kommer bli en händelserik och underhållande match där två lag i toppen försöker spela hem tre poäng för ett koppla ett bättre grepp om topp tre. C More tillhandahåller stream för Hockeyallsvenskan och är således det enda alternativet för att kolla på matchen.

Så här gör du för att skapa ett konto och få tillgång till alla matcher från Hockeyallsvenskan

Toppmöte mellan AIK och Timrå

AIK har gått bra i år och ligger i skrivande stund på en tredjeplats. De som övertygat mest är dock Timrå, som just nu ligger etta i serien. Det är tydligt att båda lagen försöker ta sig tillbaka till SHL, men det är ännu väldigt långt bort för avancemang. Det är viktigt för båda lagen att vinna dagens möte, just för att konkurrensen just dessa två lag emellan är så stor.

Nu kan du hänga med i varenda händelse genom live stream på nätet. Du får även analyser i realtid från C More’s egna experter och kommentatorer.

Leave a Comment