Live stream för Champions League 13/9

Vi går mot en otroligt spännande höst när Champions League nu är igång. Kan du inte se matcherna på plats, kan du följa via live stream. Här redogör vi för hur du gör för att kolla på samtliga Champions League-matcher via stream på nätet.

Liga Stream Titta
Unibet stream Europeisk toppfotboll
Fotboll / Europa
Se matchen här
Unibet stream
Gratis stream

När det kommer till att följa matcher via stream på nätet, rekommenderar vi alltid i första hand gratis stream. Det finns flera bra streaming-tjänster idag som är gratis, som man verkligen bör nyttja. Här kan man följa ligor som La Liga, Ligue 1, Bundesliga, Serie A, Europa- och Champions League-kval och mycket mer. Vill du följa någon av dessa ligor, eller någon annan sport eller liga i Unibet TVs sortiment? Då är det tjänsten för dig. Över 30 000 events årligen direkt via din dator, mobil eller surfplatta – helt gratis.

unibet_stor

Gruppspel Champions League live stream

Gruppspelet är igång och vi väntar alla på utfallet av årets upplaga av Champions League. Flera otroligt intressanta klubbar ställer upp, med nya färska spelare som kommer göra allt för att gå hela vägen. Vi har Manchester City, Manchester United, PSG, som alla gjort värvningar för miljard-belopp. Detta har de gjort i ett försök att ta sig till den absoluta toppen och alltså vinna Champions League, men frågan är vilka som klarar av att få ihop pusslet bäst.

 

Finns det gratis stream för Champions League?

Svaret på denna fråga är både ja och nej. Hos Unibet kan du streama Champions League-kvalet helt kostnadsfritt, och du får då tillgång till samtliga kvalmatcher. Det enda du då behöver göra är att skapa ett konto hos spelbolaget och se till att ha ett positivt saldo på kontot vid streaming-tillfället.

För grupp- och slutspel i Champions League så behöver du ha ett konto hos Viaplay. De äger rättigheterna för att sända Champions League, som innebär att det är det enda lagliga alternativet för att kolla på matcherna efter kvalomgångarna. För att skapa ett konto så går du till Viaplay.se och registrerar dig. Därefter behöver du välja det paket som är bäst lämpat för dig, det finns olika alternativ i olika prisklasser. Utöver Champions League kan du också streama bland annat Premier League.

Leave a Comment