Live stream för Östersund – Halmstad

Östersund går starkt i år och jagar nu placeringar i toppen. Halmstad desto värre som ligger näst sist. Följ dramatiken via gratis live stream hos C More. Ta del av erbjudandet om en månads gratis streaming hos C More enligt nedan guide.

Liga Stream Titta
Östersund - Halmstad stream Östersund – Halmstad
Fotboll / Allsvenskan
Se matchen här

Streama gratis

Generellt kostar ett abonnemang om live stream hos C More pengar, men just nu kan du ta del av nedan erbjudande för att erhålla en gratis streaming månad. Streama Allsvenskan gratis i en hel månad.

Är Östersund starka nog för en toppstrid?

Östersund har inte varit i Allsvenskan särskilt länge under denna sejour. Det är dock ingenting som märks, utan de spelar otroligt bra och har en bredd och ett självförtroende i truppen som många andra klubbar saknar. Det här såg vi inte minst när de bytte ut hela nio (9) startspelare inför matchen hemma mot Djurgården, som man sedermera också vann. Det vittnar om en bredd i truppen som de kommer ha stor nytta av under deras rådande hektiska spelschema. De har även hittills nått framgångar i Europa League-kvalet. Detta efter att ha dels slagit ut det seedade laget Galatasaray, men också att man vann den inledande matchen i omgången därefter. Det innebär att man har ett väldigt tufft spelschema, som man sannolikt inte är vana vid. Därför är det betryggande för alla Östersund-supportrar att de kan rotera kraftigt i elvan och samtidigt vara slagkraftiga i Allsvenskan.

Det är tätt i toppen och Östersund kan mycket väl ta sig till en topp tre-placering. De ligger just nu sexa, men det är olidligt jämnt i placeringarna mellan sexan och tvåan, så med vinst här idag och medvind i övriga matcher, så är de strax i toppen.

Halmstad går inte alls bra i år och ser ut att åka ut ännu en gång. Man ligger näst sist i tabellen med endast nio inspelade poäng och en ynka vinst på kontot. Att möta Östersund just på bortaplan blir sannolikt en för tuff uppgift, men vi har å andra sidan sett större skrällar förr. Kan de utnyttja Östersunds tuffa spelschema och chocka dem med en bra insats här?

Kolla på Östersund – Halmstad via live stream

I stort sett alla allsvenska matcher är väldigt spännande just nu, oavsett vilket lag man håller på. Östersund – Halmstad är inget undantag. Ta del av erbjudande om gratis live stream hos C More. Du kan sedan streama Östersund – Halmstad gratis via live stream hos C More.

Leave a Comment