Live stream för Västervik – Almtuna

Hockeyallsvenskan går in på den 18:e omgången och Västervik tar emot Almtuna på hemmaplan. Följ mötet direkt via din dator, mobil, surfplatta eller TV via live stream.

Liga Stream Titta
Västervik - Almtuna stream Västervik – Almtuna stream
Hockey / Hockeyallsvenskan
Se matchen här  

Streama här

Är du intresserad av att kolla på svensk hockey på toppnivå? Då är Hockeyallsvenskan ett perfekt alternativ för dig. Du kan följa samtliga matcher av Sveriges näst högsta hockey-liga direkt via live stream hos streaming-tjänsten C More. Skapa ett konto genom att följa nedan guide och börja kolla på sport redan idag.

Så här gör du för att skapa ett konto och få tillgång till alla matcher från Hockeyallsvenskan

Inför mötet mellan Västervik – Almtuna

Västervik har haft en kämpig säsong och ligger näst sist i tabellen i skrivande stund. Viktigt framgent är att de får ordning på sitt spel och hittar kontinuitet för att ta sig uppåt i tabellen. Det kommer sannolikt inte bli någon positiv utveckling i form av kval-spel uppåt, men målet bör vara att hålla sig kvar i tabellen.

Almtuna ligger just nu på en åttonde plats och har som mål att ta sig till en kvalplats upp mot SHL. Det vore kanske inte fullt realistiskt att ha som mål att ta sig hela vägen, men ju högre upp i tabellen desto bättre för klubben.

Leave a Comment