Live stream för Frölunda – Djurgården

Intressant möte mellan Frölunda – Djurgården. Hemmalaget behöver motbevisa deras form hittills och börja ta poäng. Djurgården ligger på en tredjeplats och har överraskat under inledningen av säsongen. Kan Stockholms-laget sätta käppar i hjulen för Frölunda som jagar poäng?

Liga Stream Titta
Frölunda - Djurgården stream Frölunda – Djurgården stream
Hockey / SHL
Se matchen här  

Streama

För att kolla på SHL i Sverige behöver man ha ett konto hos C More. Det är det enda alternativet, vilket innebär att övriga eventuella alternativ är olagliga. Genom att följa nedan guide och skapa ett konto hos C More så kan du få tillgång till stream för Frölunda – Djurgården, men också alla övriga matcher från SHL under hela säsongen – från seriespel till slutspel.

Så här gör du för att skapa ett konto och få tillgång till alla SHL-matcher.

Rivalmöte mellan Frölunda – Djurgården

Frölunda har inte inlett säsongen särskilt bra. Man var på förhand tippade att ta sig hela vägen och faktiskt vinna serien, men så ser det definitivt inte ut i dagsläget. Man placerar sig i skrivande stund på en nionde plats, vilket inte alls är önskvärt. För att åtminstone ta sig till en kvartsfinal och direkt slutspel behöver man återhämta sig omedelbart, för vi ser att övriga klubbar är heta just nu och för stort avstånd kan bli svårt att hämta ikapp.

Djurgården har verkligen överraskat under säsongen och ligger fortsatt i toppen av tabellen. De har för ambition att ta sig till ett slutspel och självklart gå hela vägen. Det kanske inte är fullt realistiskt än, men inom ett par år kommer de helt klart vara ett etablerat topplag.

Leave a Comment