Live stream: Leksand – Oskarshamn 22/10

Ett lag i toppen mot ett lag i botten när Leksand tar sig an Oskarshamn på hemmais. Följ mötet direkt via live stream i din dator, mobil, surfplatta eller TV. Följ nedan guide för att få tillgång till mötet mellan Leksand – Oskarshamn.

Liga Stream Titta
Frölunda - Skellefteå stream Leksand – Oskarshamn stream
Hockey / Hockeyallsvenskan
Se matchen här  

Streama här

Här på Livestreamguiden.se så gör vi just det – guidar dig till rätt live stream för just ditt ändamål. Den här artikeln avser live stream för Hockeyallsvenskan och mötet mellan Leksand – Oskarshamn. Det enda alternativet för att se matchen är att skapa ett konto hos C More (om du inte redan har ett), och att välja den match eller det paket som passar dig bäst. Du kan antingen välja ett paket som omfattar alla hockey, det vill säga SHL, Hockeyallsvenskan och så vidare, men du kan också välja en enskild match som exempelvis Leksand – Oskarshamn.

Så här gör du för att skapa ett konto och få tillgång till alla SHL-matcher.

Leksand i kris – kan de återhämta sig?

Leksand var på förhand ett lag som skulle befinna sig i toppen av tabellen. De ansågs ha goda möjligheter att faktiskt ta sig upp i SHL igen, men säsongen hittills har visat något helt annat. Man ligger nu näst sist i serien vilket innebär stor kris i klubben. De har fått göra justeringar i sitt manskap, både på och utanför isen, men det är nu otroligt viktigt att det snabbt ger resultat.

Leksand har haft sina turer i SHL, men lyckas inte bibehålla en stabil trupp och kontinuitet i sitt spel. Det här har inneburit nedgradering ett flertal gånger, som självklart inte är önskvärt för en publikklubb som Leksand är. De har ett bra lag i år och skall helt klart ligga bättre till än näst sist, så ett ordentligt omtag krävs i klubben.

Oskarshamn har gjort det bra hittills och placerar sig på en fjärdeplats. Det är ett väldigt tufft lag att möta och kan helt klart ställa till med problem för Leksand, trots bortais. Följ mötet direkt via live stream hos C More. Det enda du behöver göra är att följa guiden ovan.

Leave a Comment