Live stream: Malmö – Färjestad 5/10

Färjestad har inlett säsongen bättre än på många år. Kan de fortsätta sin goda svit borta mot Malmö? Se matchen direkt via live stream. Hos C More hittar du samtliga matcher från SHL under hela säsongen. Från första seriematchen, till sista slutspelsmatchen.

Liga Stream Titta
Malmö - Färjestad stream Malmö – Färjesad stream
Hockey / SHL
Se matchen här

Streama gratis

C More är den streaming-tjänst som tillhandahåller rättigheterna för de bästa sporterna i Sverige. De har inte bara rättigheterna för SHL och Hockeyallsvenskan, utan även Allsvenskan och Superettan i fotboll. Så, är du intresserad av den bästa sporten i Sverige, är C More alternativet för dig. För att kunna streama sport på nätet behöver du registrera ett konto, samt välja det paket som passar dig bäst.

Inför matchen: Malmö – Färjestad

Inför mötet mellan Malmö och Färjestad ser vi två formstarka lag. Framförallt bortalaget. Just Färjestad har vunnit samtliga av de inledande matcherna i SHL och verkligen fått igång sin målproduktion. Det har inte sett så här bra ut på flera år, så kanske var det nödvändigt med ett tränarbyte och ny energi i spelartruppen. Man har redan nu besegrat lag som Frölunda och Skellefteå med bravur, så frågan är om inte Färjestad kan vara på väg mot den absoluta toppen igen. Man har inte nått upp till den nivån på länge, vilket är ett stort nederlag för en klubb som de faktiskt är. De har vinnarmentalitet och vill vinna SM-guld, vilket de nu verkligen satsar mot.

Malmö har verkligen etablerat sig i SHL sedan de tog klivet upp igen. Man har inlett säsongen bra, men åkt på två förluster på övertid. Dessa matcher hade dock kunnat sluta i deras favör, så man har haft marginalerna lite på fel sida. De kommer sannolikt tuffa på under säsongen och ta tillräckligt många poäng för att nå ett slutspel. Väl där vet vi att Malmö är starka och kan helt klart komma att utmana om en semi- eller finalplats. Senaste matchen för Malmö var derbyt mot Rögle, som slutade med siffrorna 8-7 till Rögle.

Kolla på Malmö – Färjestad via live stream

För att streama matchen behöver du ha ett konto hos C More. Det är det enda lagliga alternativet för att kolla på SHL i Sverige, och de har kostnadseffektiva lösningar för dig som är sportintresserad. Du kan välja från att köpa en enskild match, eller att välja något av deras sport-paket. Utöver det här har de mängder med filmer och serier, som kan ingå i just ditt paket.

Leave a Comment