Live stream för Premier League Omgång 9

Är du intresserad av att följa Premier League? Då är Viaplay det bästa alternativet för dig när det kommer till live stream. Här redogör vi för hur du går tillväga för att streama Omgång 9, samt alla övriga omgångar under årets Premier League-säsong.

Liga Stream Titta
Premier League stream Premier League omg. 9 stream
Fotboll / Premier League
Se matcherna här  

Streama

Som nämnt ovan är det Viaplay som äger rättigheterna för att sända Premier League i Sverige. Det innebär att det är det enda lagliga alternativet för live stream av denna liga. Det finns så kallade ”ful-streams” på internet, men eftersom dessa är i väldigt dålig kvalité, och dessutom olagliga, så bör man undvika dessa.

Prova Viaplay fritt i en månad utan bindningstid – klicka här

Manchester City fortsätter briljera offensivt

Manchester City har en fortsatt otrolig målform. Man gör sanslöst många mål framåt, och gjorde ytterligare sju mål senast mot Stoke. Det finns inget lag i ligan som just nu kan mäta sig med deras offensiv och hänger inte övriga klubbar med i samma takt, så finns det risk för att City drar ifrån ytterligare.

Under lördagen spelas ett antal matcher, däribland Manchester City – Burnley. Vill du följa någon utav matcherna? Då skall du skaffa ett konto hos Viaplay (om du inte redan har ett). Välj sedan det paket som önskas, och börja streama redan idag.

Nedan följer en lista för samtliga matcher som spelas under lördagen 21/10

Chelsea – Watford live stream

Huddersfield – Manchester United live stream

Manchester City – Burnley live stream

Newcastle Utd – Crystal Palace live stream

Stoke – Bournemouth stream

Swansea – Leicester stream

Southampton  – West Brom live stream

Leave a Comment