Live stream 7/10: SHL omgång 8

SHL är i full gång och vi har nu kommit till den åttonde omgången. Det är mängder av matcher kvar att spela, men vi ser tendenser till vilka lag som är starkare än andra redan nu. Följ alla matcher via live stream på nätet här!

Liga Stream Titta
Malmö - Färjestad stream SHL Omgång 8 stream
Hockey / SHL
Se matchen här

Streama gratis

Streaming-tjänsten C More äger rättigheterna för att sända SHL i Sverige. Man skall därför inte tänka på andra alternativ, utan det enda lagliga sättet för att se på SHL är antingen direkt på plats eller via C More. Denna tjänst är kostnadseffektiv, och de har ett väldigt brett utbud, så genom att klicka på nedan länk i guiden, kan du välja mellan flera olika alternativ.

Inför SHL Omgång 8

SHL är alltså i full gång och vissa lag har börjat bättre än andra. Ett lag som verkligen visat sig starka hittills är Färjestad, som haft det tufft under senare år. De toppar i skrivande stund SHL och har vunnit samtliga matcher som spelats. Andra lag som inlett säsongen bra är Växjö, Djurgården och HV71. Det kommer bli en lika spännande säsong som vanligt och vi bjuds på hög dramatik redan från start.

De matcher som spelas under lördagen är följande:

Färjestad – Brynäs (15:15)

Mora – HV71 (15:15)

Skellefteå – Malmö (15:15)

Frölunda – Luleå (18:00)

Karlskrona – Rögle (18:00)

Örebro – Linköping (18:00)

Hur kollar jag SHL via live stream?

Det är väldigt enkelt att få tillgång till live stream för SHL på nätet. Det man behöver göra är att gå till C More (klicka här) och sedan skapa ett konto. När du väl skapat ett konto har du olika valmöjligheter. Du kan antingen köpa en specifik match, film eller serieavsnitt, alternativt att du köper ett paket som innehåller det just du är intresserad av. Det finns specifika paket för olika sporter, men också större paket som omfattar all sport.

Leave a Comment