Gratis stream för SHL-premiären 16/9

Det har äntligen blivit dags för SHL-premiär. Vill du streama samtliga SHL-matcher? Här kan du ta del av live stream hos C More. Här kan du streama mängder av hockey på högsta nivå i Sverige. Nedan följer en guide för hur du går till väga:

Liga Stream Titta
SHL stream SHL stream
Ishockey / Sverige
Se matchen här

Streama

Rättigheterna för SHL tillandahålls som bekant av C More. Det är heller inget nytt att det är en betaltjänst, som kräver att man betalar en månatlig abonnemangs-avgift för att streama deras utbud av sport. Stundtals erbjuds dock vissa kampanjer som C More antingen själva erbjuder, alternativt tillsammans med en samarbetspartner. Nedan följer länkar och information för hur du skapar ett konto hos C More

 

Premiär för SHL – följ matcherna via live stream

För den som är intresserad av hockey har väntan varit lång, men det har äntligen blivit dags för premiär av Sveriges bästa hockeyliga. Seriespelet tar vid den 16 aug och fortsätter sedan med flertalet matcher varje vecka. I hockey är det många matcher under seriespelet och matcherna spelas frekvent, med upp till tre matcher i veckan för respektive lag. Är du intresserad av SHL rekommenderar vi dig att följa matcherna via live stream (om du inte kan befinna dig på plats, som ger den bästa upplevelsen). Alternativet för detta är C More, som äger rättigheterna för att sända SHL i Sverige. Här sänder de samtliga matcher och i stort sett alla matcher innefattas av rutinerade kommentatorer, som ju är pricken över i:et.

Vilka vinner SM-guld i SHL?

När vi summerade säsongen 16/17 var det HV71 som lyfte SM-pokalen upp mot skyn. Klubben har under många år varit ett etablerat lag, men man har på senare år haft stora bekymmer med att ta sig långt i ett slutspel. Det har varit knackigt, men de briljerade under hela fjolårssäsongen och vann rättvist guldet till slut. Brynäs var tunga silver-medaljörer, men gjorde även dem en tapper insats och fantastisk säsong.

Nu är det dags för en ny säsong och det råder olika förutsättningar för klubbarna. Vi har sett spelare både komma och gå från exempelvis HV71, men de är inte ensamma. Klubbarna har nu rustat inför kommande säsong, och ett lag som Färjestad har under flera år lidit av lite samma problematik som HV71 tidigare gjorde. Färjestad har värvat ytterligare, samt gjort ändringar i tränarstaben, för att i år gå hela vägen mot guldet. Utöver dessa tunga kandidater har vi storklubbar som Frölunda, Skellefteå, Växjö och flera andra, som alla är kandidater till SM-guldet. Hockeyn är i sig relativt oviss och alla lag kan under säsongen slå alla, som ju också är charmen med sporten. Streama samtliga matcher hos C More under säsongen.

Leave a Comment