Live stream: Timrå – Tingsryd

Timrå leder tabellen. Vill du vara med på deras resa mot en återkomst i SHL? Eller kan Tingsryd bromsa deras utveckling? Följ matchen via live stream hos C More direkt via din dator, mobil, surfplatta eller TV.

Liga Stream Titta
Timrå - Tingsryd stream Timrå – Tingsryd stream
Hockey / Hockeyallsvenskan
Se matchen här  

Streama här

Det enda alternativet för att streama matcher från Hockeyallsvenskan är via streaming-tjänsten C More. De äger samtliga rättigheter för att sända de två högsta divisionerna av hockey i Sverige. Det innebär alltså att SHL och Hockeyallsvenskan endast kan följas hos C More. Dyker det upp live stream hos någon annan hemsida eller aktör, är det för tillfället inget lagligt alternativ.

Så här gör du för att skapa ett konto och få tillgång till alla SHL-matcher.

Hur streamar jag Timrå – Tingsryd?

Timrå är i sin bästa form på väldigt länge och har hittills dominerat Hockeyallsvenskan. Man toppar tabellen med sju poäng och har möjlighet att utöka ledningen ytterligare. Kan det här vara Timrås år att återfå en plats i SHL, eller kan deras formkurva börja dala framgent?

Häng med i resan under säsongen av Hockeyallsvenskan via live stream. Alla matcher sänds hos C More och då också i hög kvalité och med svenska kommentatorer.

Leave a Comment