Se Luleå – Växjö via live stream 21/10

Är du intresserad av ishockey och SHL? Då har du kommit rätt. Här redogör vi för live stream för diverse sporter och ligor runtom i världen. Följ mötet mellan Luleå och Växjö via live stream hos C More.

Liga Stream Titta
Luleå - Växjö stream Luleå – Växjö stream
Hockey / SHL
Se matchen här  

Streama här

Kan du inte vara på plats i Luleå på lördag? Då har vi receptet för dig. Genom att följa nedan guide och skapa ett konto hos C More och sedan välja ett paket eller match lämpligt för dig, så ges du tillgång till live stream för antingen enbart Luleå – Växjö, eller än bättre samtliga matcher för SHL. C More tillhandahåller rättigheter för att sända samtliga matcher, vilket ger dig valmöjligheten att kunna streama SHL under hela säsongen.

Så här gör du för att skapa ett konto och få tillgång till alla SHL-matcher.

Växjö utmanar Färjestad i toppen

Växjö ligger i skrivande stund på en andraplats i tabellen, två poäng bakom serieledande Färjestad. Växjö fortsätter alltså göra bra säsonger och Sam, huvudtränaren, gör säsong efter säsong ett gediget arbete i att hitta lämpliga spelare för att vinna ett SM-guld. Man har gjort en ordentlig resa och kommer sannolikt förbli ett topplag i SHL under en bra tid framöver.

Vad gäller Luleå har man inte inlett säsongen särskilt bra. Man placerar sig nu på en tionde plats i tabellen, med en usel form och många förluster i bagaget. Under deras senaste fem matcher, så har man förlorat hela fyra av dem. Det krävs att man steppar upp omedelbart om man vill vara med i toppskiktet av tabellen, men framförallt för att nå ett slutspel.

Det är många matcher kvar och väldigt mycket kan hända. Det vore otroligt viktigt för Luleå att vinna hemma mot ett topptippat Växjö, just för att stärka upp självförtroendet. Det kommer bli en het sammandrabbning och vi har sannolikt en underhållande match att vänta.

Streama matchen direkt hos C More i högsta kvalité. Du kan dels streama Luleå – Växjö, men som sagt också alla övriga matcher av SHL. Följ ovan guide för att få tillgång till C More’s utbud av SHL, Hockeyallsvenskan, Allsvenskan i fotboll, Superettan och mycket mer.

Leave a Comment