Man City – Man United Livestream 21/7, ICC

I natt fredagen den 21 juli klockan 04:00 ställs Manchester City mot Manchester United i turneringen International Champions Cup. Här finner du gratis livestream till mötet.

Liga Stream Titta
International Champions Cup stream Manchester City – Manchester United
Fotboll / ICC
Se matchen här
Unibet stream
Streama gratis

För att stream Manchestermötet gratis följer du nedanstående punkter:

unibet_stor
Rivalmöte mellan Manchesterlagen i ICC

Efter att Roma, PSG, Dortmund, Milan, Arsenal och Bayern München entrat International Champions Cup är det nu dags för de båda engelska topplagen Man United och Man City att gå in i turneringen i deras första match. Ett riktigt rivalmöte på förhand och även om detta är något av en icketurnering kommer matchen troligtvis ändå vara intressant att streama.

Rivaliteten mellan lagen går många år tillbaka och vi kan nog lita på att båda lagen vill vinna även om själva turneringen inte betyder så mycket. En extra krydda till mötet är såklart att manchesterlagen tränas av Pep Guardiola och Jose Mourinho och vi vet alla vilken spänning det historiskt varit mellan dessa tränare efter tiden i Barcelona respektive Real Madrid.

Streama City – United gratis

Om du vill se på City mot United i ICC genom live stream rekommender vi att du använder dig att Unibet TV. Varför? Svaret är enkelt. Genom denna streamingtjänst erbjuds du nämligen att streama matchen gratis utan att du behöver betala några pengar. Förutom International Champions Cup streamar Unibet genom Unibet TV årligen mängder av ligor och turneringar som du då också får tillgång till. Ett urval av de europeiska toppligor man visar utan att ta ut någon avgift för att titta är exempelvis spanska La Liga, italienska Serie A, tyska Bundesliga och de olika engelska cuperna. Det enda som krävs för att du ska få ta del av detta är att du har ett positivt saldo på ditt bettingkonto, du behöver dock ej spela på matcherna du ska se på eller liknande.

Leave a Comment