Se på Manchester United – Manchester City live

Intressant derby och rival-möte mellan Manchester United – Manchester City. Vill du se det stekheta derbyt via live stream? Då är det här rätt sajt för dig. Här förklarar vi hur du skall gå tillväga för att få tillgång till stream för Manchester United – Manchester City på nätet.

Liga Stream Titta
Man Utd - Man City stream Man Utd – Man City stream
Fotboll / Premier League
Se matcherna här  

Streama

När United och City väl möts är det alltid hög rivalitet. Lagen vill desperat vinna, men nu är det lite extra spänning inför mötet. Det är inte bara derby, utan även seriefinal. City leder tabellen med god marginal, varpå United är det efterföljande laget. Det kommer smälla ordentligt i varje närkamp. Missa inga höjdpunkter eller händelser. Streama matchen direkt via din dator, mobil, surfplatta eller TV hos Viaplay.

Prova Viaplay fritt i en månad utan bindningstid – klicka här

Följ Manchester United – Manchester City live

Manchester United har kommit igång igen efter att ha fått tillbaka flera nyckelspelare till truppen. Inte nog med det så har Victor Nilsson Lindelöf också hittat formen och har fått förtroende att starta flera matcher i rad. Han har gjort det bra och fått goda betyg av engelsk media, men visst har han en lång väg kvar innan han är spikad ordinarie spelare. Manchester United kommer från en tung vinst borta mot Arsenal med 3-1. Det förstärkte självförtroendet i laget, men det mest oroväckande är att Lukaku har åkt på en ordentlig måltorka.

Att summera Manchester City är inte lätt utan att skriva en novell. De gör en fantastisk säsong och det verkar inte finnas mycket som kan stoppa dem. De kommer från ytterligare en vinst hemma mot West Ham med 2-1. Vinsten satt långt inne visserligen, men de hittar ständigt vägar att vinna, vilket gör att de med största sannolikhet också kommer vinna ligan i år.

 

 

Leave a Comment