Manchester United – Tottenham via stream

Lördagen den 28 okt spelas det heta mötet mellan Manchester United – Tottenham på Old Trafford. Följ Manchester United – Tottenham via live stream hos Viaplay. Nedan ges du en guide för hur du går till väga. Börja streama redan idag!

Liga Stream Titta
Manchester United - Tottenham stream Manchester United – Tottenham stream
Fotboll / Premier League
Se matcherna här  

Streama

Premier League är en av världens mest populära fotbollsligor, om inte den absolut bästa. Det här innebär skyhöga rättighets-kostnader, som av förklarliga skäl alla streaming-tjänster inte har råd med. Viaplay är den tjänst som förvärvat samtliga rättigheter för att sända Premier League-matcher i Sverige. Det är således också det enda alternativet, vilket gör övriga alternativ olagliga.

Prova Viaplay fritt i en månad utan bindningstid – klicka här

Toppmatch mellan Manchester United – Tottenham

Tottenham har på senare år etablerat sig som ett av de bästa lagen i England. Man har gjort otroligt stora framsteg och är uppe och nosar på liga-titeln. Man ligger nu på en tredje-plats, tillsammans med just Manchester United. Det här innebär att mötet i sig är otroligt spännande och poängfördelningen kan i efterhand vara av stor betydelse.

Tottenham vann sin senate match mot Liverpool med övertygande siffror, medan Manchester United tappade onödiga poäng borta mot Huddersfield. Det kan vara en match som skapar oro i truppen, som Tottenham eventuellt kan ta vara på. Hur slutar matchen tror du? Det återstår oavsett att se, men missa inte chansen att följa matchen direkt via live stream.

För att streama Manchester United – Tottenham så behöver du bara klicka på länken ovan, som för dig vidare direkt till streaming-tjänsten. Väl där skapar du ett konto och köper det paket som passar dig bäst – det tar endast några minuter.

Leave a Comment