HA: Modo – Timrå live stream 20/10

Hett rivalmöte när Modo tar emot Timrå på hemmaplan. Två lag som strävar mot att gå upp till SHL, men bara ett lag som gjort avtryck hittills. Streama matchen mellan Modo – Timrå i Hockeyallsvenskan hos C More.

Liga Stream Titta
Frölunda - Skellefteå stream Modo – Timrå stream
Hockey / Hockeyallsvenskan
Se matchen här  

Streama här

Är du intresserad av att följa Hockeyallsvenskan? Då är C More alternativet för dig. De tillhandahåller rättigheter för att sända samtliga matcher av Hockeyallsvenskan i Sverige, från början till slut. Du kan följa varje möte och slutligen alla matcher vad gäller kval uppåt. Utöver Hockeyallsvenskan har de självklart rättigheter för att sända Sveriges bästa hockeyliga – SHL. Streama Modo – Timrå och häng med i spänningen.

Så här gör du för att skapa ett konto och få tillgång till alla SHL-matcher.

Kan Timrå ta sig upp i SHL på nytt?

Timrå verkar äntligen ha hittat formen igen. De har för avsikt att ta sig upp i SHL igen, vilket också börjar synas i tabellen. De toppar nu Hockeyallsvenskan med 20 inspelade poäng och en väldigt fin form. Man har endast förlorat två matcher under säsongen, vilket är ett väldigt gott tecken på att det är en stabil hockey som spelas.

Vad gäller Modo går det inte alls lika bra hittills. Man har en usel form med hela fyra förluster på deras fem senaste matcher. Notera också att samtliga förluster är på ordinarie tid, vilket innebär att man inte spelat hem en enda poäng under dessa matcher. Modo har ett bra lag och har även dem för avsikt att ta sig tillbaka till finrummet – SHL – men då krävs stor förändring.

Det råder hög rivalitet mellan Modo och Timrå. När lagen möts brukar det alltid resultera i högkvalitativ hockey, som efterliknar SHL-klass rakt igenom. Följ det spännande mötet mellan Modo – Timrå via live stream hos C More. Du kan även streama övriga matcher från Hockeyallsvenskan och SHL i utmärkt kvalité på valfri enhet.

Leave a Comment