Nadal – Muller gratis live stream

Nadal ställs under fredagen mot Muller i ett spännande möte. Vi ser en Nadal i absolut världsklass, som hittills har gått rent under turneringen, medan Muller stötte på lite patrull mot Rosol när han tappade två set. Det är i övrigt två väldigt formstarka spelare som gör upp i 8-delsfinalen. Följ matchen via gratis live stream hos Unibet. Streama Nadal – Muller och övriga Wimbledon-matcher helt gratis. Så här gör du:

unibet_stor

Inför Nadal – Muller

Det börjar dra ihop sig allt mer i Wimbledon och vi är nu framme i åttondelsfinalerna. Nadal visar sig starkare än han gjort på oerhört länge, dels under Wimbledon, men också hans totala dominans under franska öppna som han sedermera vann utan att tappa ett enda set. Nadal var länge i brygga och det var få som trodde att han skulle komma tillbaka till en sådan fantastisk form som han just nu är i. Han slår sig snabbt fram mot den absoluta toppen igen och inom en snar framtid, om det fortsätter såhär, så kan han säkerligen ta över förstaplatsen. Muller visar även han på en väldigt stark form. Just under franska öppna blev det respass i första omgången, men därefter har han dels vunnit turneringen Hertogenboch i Holland, samt tagit sig till semifinal i London. Båda turneringarna på gräs, vilket vittnar om hans goda form på gräsunderlaget. Nu ställs de mot varandra och Nadal är föga förvånande storfavorit med 1.12 i odds, kontra 6.00 som ges för Muller. Inget konstigt i det, men vi har sett större skrällar förut, och när världsstjärnorna i toppform överstiger 1.10 i odds så indikerar det på att allting kan hända. Streama Nadal – Muller gratis här. Du kan alltså följa matchen via live stream helt gratis hos Unibet. Inte nog med det kan du även streama samtliga wimbledon matcher gratis via Unibet live stream.

Gratis live stream Nadal – Muller

Som nämnt ovan ger nu Unibet sina kunder möjligheten att streama mängder av sport på nätet. Det är få enkla steg man behöver ta sig igenom för att få tillgång till deras livestream och med endast en enda krona på spelkontot så kan man streama Nadal – Muller gratis, tillsammans med samtliga andra Wimbledon matcher. Unibets livestream tjänst innefattar även mängder av övrig sport på högsta nivå, vilket är oerhört generöst mot sina kunder. Live stream Nadal – Muller här!

Leave a Comment