Norrköping, AIK, Östersund gratis stream, EL

Stunden är kommen för AIK, Norrköping och Östersund när de under torsdagen den 20 juli spelar returmöte i den andra omgången av Europa League kvalet. För dig som vill se på matchen genom streaming har hittar du här det enklaste sättet att se matcherna från Europa League-kvalet genom gratis stream.

Liga Stream Titta
Europa League stream AIK – Zeljeznicar
Fotboll / Europa League
Se matchen här
Unibet stream
Streama gratis
Europa League stream Trakai – IFK Norrköping
Fotboll / Europa League
Se matchen här
Unibet stream
Streama gratis
Europa League stream Galatasaray – Östersund
Fotboll / Europa League
Se matchen här
Unibet stream
Streama gratis

unibet_stor

EL-kval – Trakai – Norrköping gratis stream

Norrköping såg länge ut att gå mot en komfortabel 2-0 seger hemma mot Trakai. Gästerna lyckades dock reducera och matchen slutade 2-1. Skillnaden mellan dessa två resultat är med anledning av bortamålsregeln stor och förutsättningarna är inte längre optimala. Det räcker dock med ett oavgjort resultat för Norrköping och lyckas man göra en kasse borde de ha bra chans att gå vidare. Följ anvisningarna ovan för att streama matchen gratis.

Streama AIK – Zeljeznicar gratis i Europa League

AIK lyckades spela 0-0 i sin första match på bortaplan. Nu gäller det att stockholmarna gör mål på hemmaplan och visst borde detta kunna gå vägen med anledning av de nyförvärv man gjort inför matchen? I genrepet mot Norrköping i helgen lyckades man vinna med 1-0 och man går in till denna match med ett bra självförtroende. Med anledning av utgångsläget borde AIK kunna lyckas ta sig vidare. Gör gästerna ett tidigt mål kan det dock bli tufft.

Gratis streaming till Galatasaray – Östersund

Av svensklagen stod helt klart Östersund för den största skrällen i den första matchen när de oväntat lyckades slå det turkiska storlaget Galatasaray med 2-0 på hemmaplan. Man kan gissa att turkarna blev tagna på sängen och nu i returmötet trycka på gasen från minut 1. Utgångsläget kunde dock inte varit bättre för norrlänningarna. Gör man ett mål på bortaplan i detta möte måste Galatasaray göra minst fyra mål för att gå vidare. Inför matchen vilade Östersund hela nio spelare i helgens möte med Djurgården så man torde vara utvilade inför matchen. Detta kan bli en av de största skrällarna i svensk historia som du inte vill missa. Följ matchen genom gratis streaming i enlighet med guiden ovan.

Leave a Comment