Norrköping – Trakai gratis stream, EL

I andra kvalomgången till Europa League tar IFK Norrköping emot Trakai från Litauen hemma på Östgötaporten torsdagen den 13/7. Om du vill titta på matchen finner du alternativ för hur du ser den genom gratis live stream här.

Liga Stream Titta
Europa League stream IFK Norrköping – Trakai stream
Fotboll / Europa League
Se matchen här
Unibet stream
Streama gratis

Det är enkelt och gratis att se på samtliga matcher i Europa League kvalet. Spelbolaget Unibet har nämligen köpt rättigheter till evenemanget och erbjuder gratis live stream till alla deras registrerade kunder.

unibet_stor

IFK Norrköping Europa League stream

Norrköping tog sig enkelt vidare från första kvalomgången genom vinst mot Prishtina från Kosovo med 5-0 i hemmamötet och vinst med 1-0 i bortamötet. Även om det nu blir något svårare motstånd i form av Trakai från Litauen bör svensklaget ha bra chans för avancemang även från denna matchen. Trakai slog ut skotska St Johnstone i första omgången efter vinst med 1-0 på hemmaplan och 2-1 på bortaplan. Vi ser fram emot ett trevligt möte mellan lagen och du tittar enklast på matchen kostnadsfritt genom att följa anvisningarna ovan.

Streama Norrköping – Lukai EL kval

Peking har haft det något tungt i omstarten av Allsvenskan efter sommaruppehållet med förlust mot såväl Örebro som Elfsborg. Det är tuffa tider för de svenska lagen som nu gått in i EL kvalet med ett intensivt matchande. Vi kan troligtvis dock räkna med att Norrköping är rejält taggade inför denna match för att ta revansch efter den senaste förlusten mot Elfsborg på hemmaplan. Självklart skulle ett avancemang till Europa League betyda enormt mycket för klubben, kanske framför allt ekonomiskt. Om du vill streama mötet mellan Norrköping och Lukai gör du det enklast genom att klicka här.

Leave a Comment