Örgryte – Brommapojkarna live stream

Brommapojkarna går i rask takt mot Allsvenskan. Följ mötet mellan Örgryte – Brommapojkarna via live stream.

Liga Stream Titta
Örgryte - Brommapojkarna stream Örgryte – Brommapojkarna live stream
Fotboll / Superettan
Se matchen här

Streama gratis

Mötet mellan Örgryte och Brommapojkarna sänds hos C More, som tillhandahåller rättigheterna för såväl Superettan som Allsvenskan. Det finns i dagsläget inget lagligt gratis alternativ för att streama de två högsta ligorna i svensk fotboll, utan för att göra det behöver man ha ett konto och ett abonnemang hos C More. Just nu kan du dock ta del av ett erbjudande via spelbolaget Redbet, som erbjuder en gratis streaming månad hos just streaming bolaget C More. Det enda du behöver göra är att följa den enkla guiden nedan, som bara tar ett par minuter. Sagt och gjort kan du alltså njuta av Allsvenskan, Superettan och mängder av övrig sport under en hel månad – kostnadsfritt.

Följ mötet mellan Örgryte – Brommapojkarna via live stream

Inför dagens match mellan Örgryte och Brommapojkarna leder de sistnämnda serien och ser alltså ut att ta sig hela vägen mot Allsvenskan, som är Sveriges högsta fotbollsliga. De kallas i vissa sammanhang för talangfabriken just med tanke på hur de tagit fram egna spelare som nu bär klubben mot framgångar. De har varit i ordentlig brygga under en längre period, men kan nu alltså ta sig upp till finrummet ännu en gång. Den fotboll de levererar idag är riktigt underhållande och det skall mycket till för dem att tappa det försprång de har till såväl Dalkurd som Helsingborg. Just Dalkurd är dem hack i häl, men ned till Helsingborg som ligger på en tredje plats skiljer det hela tio (10) poäng. Det är ett ordentligt försprång och om de bara fortsätter prestera på en liknande nivå bör det gå hela vägen. Brommapojkarna hade nyligen ett otroligt bra facit med hela sex raka vinster. De har nu fått lite bakslag med två förluster på deras fem senaste matcher, vilket gör mötet med Örgryte extra viktigt för att åter stärka sitt självförtroende.

Örgryte som är en välkänd klubb har tappat sin identitet en aning. De placerar sig numera i mitten av Superettan, men vill självklart vara en klubb under den högsta divisionen. De kommer sannolikt placera sig kring mitten i år och bör istället ha siktet inställt på att placera sig högre inför nästkommande säsong. De har mycket arbete kring att etablera ett spel som håller tillräckligt hög nivå, för i dagsläget räcker det inte för att utmana i toppen. De har en usel form och har nu förlorat fyra av deras fem senaste matcher. Förbättring krävs inom kort, men frågan är om det är mot just serieledande Brommapojkarna man vänder den negativa trenden. Mycket kan hända och Örgryte spelar idag på hemmaplan i Göteborg. Följ guiden ovan för att se på  matchen mellan Örgryte – Brommapojkarna via live stream.

Följ övriga matcher i Superettan via live stream på nätet

Det är inte bara Örgryte – Brommapojkarna som går att följa via live stream under onsdagen. Det är tre ytterligare matcher att ta del av, där även tabelltvåan Dalkurd spelar en viktig match. Följande matcher går att streama live hos C More:

  • Dalkurd – IK Frej
  • Falkenberg – Värnamo
  • Gefle – Varberg
  • Örgryte – Brommapojkarna

Alla dessa matcher går under onsdagen att streama live hos C More. Just nu kan du streama Superettan gratis hos C More under en hel månad. För att göra detta behöver du följa ovan guide och skapa ett konto via Redbet, som är det bolag som idag har detta erbjudande. Det är tidsbegränsat, så passa på redan idag för att streama Superettan och Allsvenskan gratis under en månad hos C More.

 

 

Leave a Comment