Östersund – AIK gratis stream 20/8

Hett möte när AIK gästar Östersund. Viktiga poäng står på spel i toppstriden. Följ nedan guide för att få tillgång till gratis live stream för matchen. Vid vinst kan Östersund ta ikapp på AIK och således få lika många poäng. Kan Europa League-kvalet störa Östersund?

Liga Stream Titta
Östersund - AIK stream Östersund – AIK stream
Fotboll / Allsvenskan
Se matchen här

Streama gratis

För att streama Allsvenskan i Sverige behöver man ha ett konto hos C More, och sedermera betala för ett sportpaket, eller det paket som är bäst lämpat för just dig. Det finns därmed inga andra lagliga alternativ för att live streama Allsvenskan. Man skall dock hålla ögonen öppna för erbjudanden som dyker upp titt som tätt. Vi söker ständigt efter det bästa alternativet för stream av sport på nätet, vilket leder oss till nedan erbjudande. Just nu kan du ta del av ett erbjudande om gratis stream under en hel månad hos C More. Det tar endast några minuter att fullfölja, och man behöver inte oroa sig för några dolda avgifter eller bindningstider.

Kan AIK få revansch efter krysset mot Eskilstuna?

AIK blev på hemmaplan utbuade efter ett oavgjort resultat mot AFC Eskilstuna. Tabelljumbon Eskilstuna gästade AIK på Friends Arena och fick då med sig ett välbehövligt resultat. Eskilstuna tog ledningen och AIK klarade inte av mer än att kvittera. 1-1 blev matchen och en poäng gick åt vardera håll. Att AIK skulle tappa poäng hemma mot laget som ligger sist i tabellen var något som på förhand inte skulle kunna ske. Så blev fallet och AIK tappade därmed viktiga poäng i toppstriden. De lämnade därmed plats för Djurgården att ta över andraplatsen, så nu behöver man verkligen ta revansch genom att vinna mot Östersund.

Klarar Östersund av det hektiska spelschemat?

När Östersund summerar säsongen kommer det vara över förväntan, oavsett hur slutspurten ser ut. Man har klarat av att hålla hög nivå i såväl Europa League-kvalet som i Allsvenskan, men frågan är om energin räcker hela vägen. Det är tydligt att de satsar hårt för att ta sig till Europa League, och det har sannerligen gett resultat. Att de slog ut det seedade laget Galatasaray var en stor bedrift, och de följde upp det med dubbla vinster i det nästkommande mötet med Fola också. Nu ställs man mot ett tufft motstånd i PAOK, samtidigt som man har en allsvensk toppstrid att ha i beaktning.

Vid vinst här har man 32 poäng, lika många som dagens motstånd AIK. Det innebär att man helt klart är högaktuella i toppstriden om Europa-platserna.

 

Leave a Comment