Pantern – BIK Karlskoga via stream

Pantern har övertygat hittills i år. Kan de skrälla och ta sig till play-off mot slutet av säsongen? Genom att följa nedan steg får du tillgång till live stream för matchen mellan Pantern – BIK Karlskoga.

Liga Stream Titta
Pantern - BIK Karlskoga stream Pantern – BIK Karlskoga stream
Hockey / Hockeyallsvenskan
Se matchen här  

Streama

För dig som vill kolla på hockeyallsvenskan via live stream, så kan du enkelt följa nedan steg för steg-guide och skapa ett konto hos C More. Väl där kan du välja en enskild match, eller ett lämpligt paket. Du kan välja mellan deras paket som avser hela utbudet, enskilda matcher eller exempelvis ”hockey-paketet”, som innefattar SHL och Hockeyallsvenskan och alla dess matcher.

Så här gör du för att skapa ett konto och få tillgång till alla matcher från Hockeyallsvenskan

Toppen mot botten när Pantern tar emot BIK Karlskoga

Pantern har som sagt verkligen övertygat i år och ligger i skrivande stund på en stabil andraplats. Det är mäkta imponerande för en mindre klubb som de är. Just nu ser det väldigt bra ut, men orkar de hålla uppe samma spel under hela säsongen, för att ta sig till play-off? Nu kan du följa alla Panterns matcher via live stream hos C More. Det enda du behöver göra är att följa ovan steg och skapa ett konto.

BIK Karlskoga har inte alls lyckats spela någon bra hockey i år och ligger alltjämnt sist i tabellen. De behöver akuta poäng för att inte riskera att bli nedflyttade, som ju vore en förödelse för klubben som tog sig långt i fjol.

Leave a Comment