PSG – Amiens stream – Se live på nätet

Det är dags för de europeiska toppligorna att dra igång och först ut är Ligue 1 där stjärnspäckade PSG ställs mot Amiens. Här hittar du gratis live stream till matchen.

Liga Stream Titta
Ligue 1 stream PSG – Amiens
Fotboll / Ligue 1
Se matchen här
Unibet stream
Gratis stream

Hos Unibet kan du streama toppfotboll från flera av de bästa ligorna i europa som exempelvis franska Ligue 1, spanska La Liga och italienska Serie A. Som registrerad kund har du alltså möjlighet att se på exempelvis alla PSGs matcher under ligasäsongen, inklusive denna match mot Amiens. Det tas alltså inte ut några avgifter eller liknande för att se matcherna genom live stream, det enda du behöver göra är att en (1) gång göra en insättning hos Unibet och sedan se till att du har kvar pengar på ditt konto. Det sistnämnda är nämligen villkoret för att du ska kunna se på alla matcher gratis genom Unibet TV.

unibet_stor

Inför Ligue 1 matchen PSG vs Amiens

Sällan har kanske ett lag varit så stor favorit i en inledningsmatch i en europeisk toppliga som detta möte mellan PSG och Amiens. PSG som är det mest stjärnspäckade laget i hela franska ligan ställs mot Amiens som är nykomlingar i Ligue 1. Kan det sluta på något annat sätt än seger för Parislaget? Troligtvis inte. I alla fall inte om man frågar oddssättarna som inför matchen ger ett odds på PSG att vinna om ca 1.10 vilket i praktiken betyder att man tror att PSG vinner matchen nio av tio gånger, vilket väl får sägas låter högst troligt.

Som bekant lyckades inte PSG ta hem titeln förra året utan blev snuvade på ligaguldet av Monaco. Vi kan nog räkna med att det för i år endast är guld som räknas för PSGs ägare och sett till laget man har, även om Monaco också har flera grymma spelare, ska man nog också vinna. Vi lär få se en match där PSG går för fulla muggar från minut 1 och mest troligt kan det bli många mål så länge laget från huvudstaden lyckas få in ett hyfsat tidigt mål. Som upplagt för en rolig match att titta på live genom livestreaming på nätet med andra ord.

Gratis streaming till PSG – Amiens

Som nämnt ovan kan du alltså se matchen mellan PSG och Amiens helt gratis om du klickar på länken här ovanför. Vi kan garantera en högkvalitativ streamingtjänst för att se på matchen genom live stream och inte vill man missa detta möte, som på förhand bör kunna bli en målrik historia?

Denna match och alla andra matcher från Ligue 1 kan streamas kostnadsfritt hos Unibet TV.

Leave a Comment