PSG – Etienne gratis live stream 25/8

Fjärde omgången av Ligue 1 och PSG vänder mot Parc De Princes för mötet med St. Etienne. Följ matchen gratis via live stream här. Vi redogör här för gratis alternativ för både PSG – Etienne, samt alla övriga matcher av Ligue 1.

Liga Stream Titta
Ligue 1 stream PSG – St. Etienne
Fotboll / Frankrike
Se matchen här
Unibet stream
Gratis stream

Unibet är ett storsatsande spelbolag och de har utökat sitt sortiment för att optimera upplevelsen för sina kunder. Nu har man betting, casino och live stream på en och samma plattform, som innebär att man då kan både spela på matcher och sedan följa spänningen via live stream. Det enda man behöver göra är att följa beskrivningen ovan och skapa ett konto (om man inte har ett befintligt). Man behöver inte oroa sig för några som helst dolda avgifter, eller någon bindningstid för den delen. Streama PSG – St. Etienne hos Unibet TV.

unibet_stor

PSG – störst favorit att vinna ligan någonsin?

Oddsen för att PSG vinner Ligue 1 säsongen 17/18 är av förklarliga skäl väldigt låga. Om inget oförutsett händer, så kommer man inte varken förlora eller kryssa särskilt många matcher i år. De har den i särklass bästa spelartruppen i ligan, och bör med det materialet kunna vinna relativt komfortabelt. De har gjort den dyraste värvningen i historien efter att man plockat in Neymar från Barcelona. Han kommer bidra med oerhört mycket till klubben, som kommer bilda anfallspar med världsspelare vid sin sida. Di Maria kommer få allt fler alternativ med sina fina inlägg och utmaningar på kanterna. Kort sagt har vi en förväntansfull och troligen underhållande säsong från PSG att följa.

Det skall inte finnas några andra alternativ än vinst hemma mot St. Etienne. Det är förvisso ingen dålig klubb, som har kvalitéer nog för att placera sig på den övre halvan av tabellen, men mot just PSG kommer uppgiften vara alldeles för tuff. Dagens hemmalag har så lite som 1.20 i odds, vilket tyder på hur övertygade samtliga oddssättare är på att PSG går vinnande ur striden. PSG har vunnit sina två inledande matcher och har nu 5-0 i målskillnad. Positivt är också att Neymar gjorde mål i sin debut, vilket sannolikt kommer bidra till ett självförtroende på topp redan från start.

Kan man följa Ligue 1 gratis via live stream?

Svaret på ovan fråga är alltså ja. Man kan streama samtliga matcher av Ligue 1 helt kostnadsfritt hos Unibet. Att vi erbjuds detta är otroligt generöst, och det är också något man verkligen bör ta vara på när tillfället väl ges. Den enda lilla nackdelen med deras streaming-tjänst är att man inte kan använda sig av fullskärmsläge på datorn. Det är dock ingen större fara, och följer man matcher via live stream på mobilen eller surfplattan, så kan man använda sig av fullskärmsläge och högupplöst kvalité. Skapa ett konto hos Unibet – se till att ha ett positivt saldo på spelkontot – njut av PSG – St. Etienne gratis.

Leave a Comment