Real Madrid – Manchester United stream

Under tisdagen 20:45 ställs Real Madrid mot Manchester United i den Europeiska supercupen, UEFA Supercup. Här hittar du information om live stream till matchen.

Streama europeisk toppfotboll gratis

För dig som älskar fotboll på högsta nivå och vill streama toppfotboll utan kostnad är Unibet TV en streamingtjänst att rekommendera. Under varje säsong streamar de mängder av europeisk toppfotboll som La Liga, Serie A, Bundesliga och många fler ligor.

Liga Stream Titta
Fotboll stream Europeisk toppfotboll
Fotboll / Europa
Se ligorna här
Unibet stream
Streama gratis

Unibet TV visar gratis live stream på sina evenemang för alla som har ett registrerat konto hos Unibet. Det tillkommer således inga avgifter eller dylikt för att du ska kunna titta på matcherna de sänder utan kostnad, vare sig du vill streama via dator, mobil eller surfplatta. Det enda som krävs är att du registrerar ett konto och gör en första insättning på minst 100 kr. Du behöver nämligen ha ett positivt saldo på ditt konto för att kunna se alla matcher från ligorna gratis, hur mycket spelar dock ingen roll. Det räcker med så lite som en krona på kontot.

unibet_stor

Streama Real Madrid – United 8 augusti

I den europeiska supercupen ställs vinnaren i Europa League mot vinnaren i Champions League och för de insatta är det ingen nyhet att det i år blir ett supermöte mellan Real Madrid och Manchester United. Lagen förväntas spela med sina bästa spelare och även om det inte är den mest prestigefyllda turneringen kommer man till skillnad från i träningsmatcher göra sitt yttersta för att vinna.

Rättigheterna för att visa matchen innehas av Viasat och vill du se matchen via live stream behöver du ha ett konto på deras streamtjänst Viaplay. För att se matchen går du till www.viaplay.se, skapar ett konto med ett abonnemang som inkluderar deras sport som sänds. De visar även annan grym fotboll som exempelvis Premier League och Champions League varje år.

Även om vi inte kommer se Zlatan i matchen som ju som bekant fått lämna Man United är det en högintressant match med mängder av världsstjärnor. Någon närmare förklaring behövs knappast för de stjärnspäckade lag såväl Real som United besitter. Det är mycket snart dags för ligastart för båda lagen och detta blir en bra värdemätare på var man står just nu. Vi ser fram emot en riktigt trevlig match mellan två av världens absolut bästa lag när de drabbar samman 20:45 och du kan alltså streama matchen hos Viaplay.

Leave a Comment