Serie A: Omgång 3 gratis live stream 9/9

De största fotbollsligorna i världen är nu igång. Nu kan du streama Serie A helt kostnadsfritt hos Unibet TV. Klicka här för information om hur du går tillväga för att se Europeisk toppfotboll gratis.

Liga Stream Titta
Serie A stream Serie A stream
Fotboll / Italien
Se matchen här
Unibet stream
Gratis stream

Som ny kund hos Unibet kan du ta del av en grym oddsbonus. Detta sker vid din första insättning och innebär: 200 % upp till 1 000 kr – sätt in 500 kr och få 1 500 kr att spela för.

Det spelar ingen roll om du är ny eller gammal kund hos Unibet när det kommer till gratis live stream. Du behöver iallafall ha ett skapat konto, samt att du vid streaming-tillfället har ett positivt saldo på ditt spelkonto. Det räcker med endast en krona på kontot, men notera att minsta insättningen är 100 kr. Är du ny kund hos Unibet, så kan du även passa på att ta del av deras fina odds bonus, som du erhåller genom att klicka på länken ovan.

Streama Serie A, La Liga, Ligue 1, Bundesliga och mycket mer gratis här.

unibet_stor

Kolla på Serie A, omg. 3 via gratis live stream

Precis som rubriken lyder, så kan du alltså streama samtliga Serie A-matcher hos Unibet utan att behöva betala någonting alls. Dessa matcher sänds även på andra kanaler, som emellertid är betaltjänster. Vi anser att man skall undvika dessa så gott det går, för att spara pengarna till annat. Med det sagt innebär inte det att det är dåliga tjänster, utan att man skall vara kostnadseffektiv när möjligheterna finns.

Följ spänningen i jakten mot Scudetton. Kan Juventus ta sig hela vägen i år igen? Eller kan något annat lag vara starka nog över en hel säsong? Det har varit stor dominans från Juventus under de senaste åren, och det är dags nu för övriga klubbar att visa vad de går för. Vi har sett klubbar satsa stort i form av värvningar, där inte minst Milan har gjort ett helhjärtat försök att ta sig till toppen igen.

Leave a Comment