SHL: Karlskrona – Djurgården stream

Djurgården gör en väldigt bra och stabil säsong. De visar sig starka match efter match – kan de utmana om guldet? Följ mötet mellan Karlskrona – Djurgården direkt via live stream. Missa inga händelser – skapa ett konto hos C More redan idag.

Liga Stream Titta
Karlskrona - Djurgården stream Karlskrona – Djurgården stream
Hockey / SHL
Se matchen här  

Streama

Vill du följa med i Djurgårdens resa mot toppen av SHL? Då är C More alternativet för dig. Här hittar du alla matcher via stream för såväl Djurgården som alla övriga klubbar i Sveriges högsta hockeyliga. Du kan även streama Hockeyallsvenskan, mängder av fotboll och annan sport hos streaming-tjänsten. Notera att det också finns filmer och serier för alla åldrar.

Så här gör du för att skapa ett konto och få tillgång till alla SHL-matcher.

Kan Djurgården utmana om guldet?

Visst, det är många matcher kvar av säsongen och allt kan hända. Faktum är dock att Djurgården hittills visat på så pass god form och kvalité att de helt klart kan bli en tänkbar kandidat till en topp-placering. Det kanske inte är särskilt troligt att man tar sig hela vägen i ett slutspel, men än dock goda intentioner från Stockholms-laget.

Karlskrona har inte haft en riktigt lika bra säsongsinledning. Man gjorde en bra säsong i fjol och tog många poäng i början av säsongen, men så är inte fallet i år. De behöver poäng på kort sikt för att inte behöva oroa sig för eventuell nedflyttning. Det kan sätta stora käppar i hjulet och självförtroendet blir snabbt försvagat. Absolut ingenting som Karlskrona har råd med i dagsläget.

Leave a Comment