SHL: Luleå – Färjestad live stream

Färjestad jagar Växjö i toppen. Man delar samma poäng, men med sämre målskillnad. En vinst borta mot Luleå är nödvändig i jakten på förstaplatsen. Följ mötet direkt via live stream hos C More.

Liga Stream Titta
Luleå - Färjestad stream Luleå – Färjestad stream
Hockey / SHL
Se matchen här  

Streama

För att följa SHL-matcher behöver man ha ett konto hos C More, och ett valt paket eller match. Det är det enda alternativet för att kolla på SHL i Sverige, vilket gör att vi gladeligen kan rekommendera deras tjänster. Du kan följa samtliga matcher av SHL, men också Hockeyallsvenskan, Handbollsligan, trav, golf och mycket mer. Vill du koppla av med filmer och serier finns det också ett väldigt brett utbud i olika genrer.

Så här gör du för att skapa ett konto och få tillgång till alla SHL-matcher.

Färjestad jagar förstaplatsen

Färjestad har verkligen inlett säsongen bra. De har inte varit så här bra på flera år och man har nu ambitionen att vinna SM-guldet återigen. Det är en anrik klubb som har otroligt många SM-guld i bagaget, men nu försöker man återta sin position som den starkaste klubben i Sverige.

Luleå har inte inlett lika bra utan placerar sig på en åttonde plats. De är en klubb som vill spela slutspel och för att ta sig till en kvartsfinal så behöver man upp ett par snäpp i både nivå och placering i tabellen, annars kommer det bli väldigt tufft för klubben att nå sina mål.

Leave a Comment